mynewspapers.net

Hur att reparera Cat repor på läder

Hur att reparera Cat repor på läder


Även katter kan vara älskvärda och gosiga följeslagare, kan de också vara lite troublemakers på grund av deras inneboende instinkt att repa. Många katter hatar sprätta inlägg och vill använda möbler istället. Du kan reparera din läder om din katt har börjat att förstöra den. Du kan också prova några tekniker för att hålla din katt från att återvända för att avsluta jobbet när du har reparerat repor.

Instruktioner

• Tvätta det område som du kommer att reparera med läder renare. Du antagligen att testa den på en lapp av möbler som inte kommer att Visa just för att vara säker att du inte tar bort färg i processen. Tvätta hela panelen även om du bara har några brett placerade repor; Detta gör den självhäftande och protectant stick bättre.

• Tryck på "tags" (eller bitar av läder som sticker upp från cat repor) ner med PIN-kod eller nål. Se till att du kan göra detta med lite synlighet som möjligt. Kort sagt, ha tålamod. En teknik är att retas Taggar upp och sedan använda sidan av nålen för att fastställa dem platt.

• Använd den färg eller sko polska (som matchar din läder, naturligtvis) till blanda i och göra repor försvinner. Kan du applicera ett tunt lager av färg och sedan blåsa det torrt med en hår hårtork innan du tillämpar en annan kappa. Behåll tillämpa tunn rockera och torkning dem tills du kan inte längre se repor.

• Tillämpa läder beskyddare över det drabbade området efter det har hunnit torka över natten. Det är alltid bäst att applicera ett tunt lager av olika produkter som anges i stället för globbing på mycket med förhoppningen att det ska smälta in. Läder är sådan en slät yta att det är verkligen uppenbara brister är inte fastställas noggrant.

• Spraya din katt med vatten direkt på huvudet varje gång den närmar sig möblerna. Det kommer snart lära sig att inte bråka med dig, eller möbler. Du kan också spraya dina möbler med spray finns på djuraffärer som avskräcker katter. Dessa sprayer har kemikalier som katter inte gillar, och de kommer inte nära något besprutas med det.