mynewspapers.net

Hur att reparera cat repor i natuzzi läder

Hur att reparera cat repor i natuzzi läder


Natuzzi är en tillverkare av stora italienska möbler. Dess skinn är tillverkade för hand med gammaldags italiensk tekniker. Konsumenterna tycker ofta att Natuzzi läder är dyrare än andra läder beroende på det särskilda sätt som läderprodukter görs. Om din katt beslutat att använda din läderNatuzzi lädermöbler som en avlysningen post, inte spendera tusentals dollar på nya möbler. Du kan göra reparationer själv med några enkla produkter.

Instruktioner

• Förbereda Natuzzi läder objekt för reparation genom att lägga till en dime-storlek droppe läder renare på en mjuk, ren trasa. Torka av hela läder ytan med läder renare att ta bort smuts, djup olja eller andra marken i ämnen som kan hålla filler fastnar ordentligt. Tillsammans med att hjälpa filler att hålla sig väl till läder, kommer rengöring också eliminera möjligheten av smuts slipning och ytterligare sprätta läder med sandpapper.

• Skär bort all lös läder fibrer som sticker upp från cat repor med små nagelband sax. Detta kommer att orsaka repor vara mycket smidigare och snyggare, vilket gör att läder reparation ska visas felfri.

• Sand cat repor med en bit av 320-slippapper för att ta bort lös och små bitar av läder kvar på ytan av den Natuzzi-möbler. Använd en finare bit sandpapper, som 1200-grus, sand och jämna ut kanterna på den katt skrapet.

• Rengör slipad område med den renare lädret och tyg igen för att ta bort alla slipning grus och damm från cat scratch. Låt den Natuzzi lädret lufttorka i en till två timmar eller tills lädret är helt torr.

• Fyll cat repor med läder filler med hjälp av en liten palett kniv. Tillåta läder filler till fem minuter innan slipning fyllda repor med 1200-slippapper inställd nivå filler även med omgivande Natuzzi läder.

• Doppa en liten, ren svamp i läder färgämne som matchar färgen på Natuzzi läder. Gäller färgämne läder med svampen i en smidig och även program som täcker de fyllda repor.

• Tillåt första strykningen av läder färgämne torka upp till två timmar, beroende på omgivande temperatur och luftfuktighet i ett rum eller en arbetsyta.

• Tillämpa ett andra skikt av matchande läder färgämne till Natuzzi läder med svampen.

• Spraya en skyddande lack på Natuzzi lädret att täta färgen och skydda lädret mot framtida skador.