mynewspapers.net

Hur att reparera blinkers på en PT Cruiser

Hur att reparera blinkers på en PT Cruiser


Om en blinkers på din Chrysler PT Cruiser börjar något fel, är de tre vanligaste orsakerna utbrända lökar, trasiga eller popped säkringar eller löst ledningar. Alla tre problem har enkla lösningar, även om processen är olika för de bakre och främre indikatorer. Reparera din indikatorer är viktigt eftersom inte bara hjälper förebygga olyckor, men kör med defekta lampor kan leda till ett citat från de lokala myndigheterna.

Instruktioner

Främre blinkers

• Stäng av motorn och sätta på handskarna,

• Ta bort strålkastare täcker tillgång skölden, beläget i framhjulet väl öppna. Lätt bogserbåt på den elektriska kontakten på baksidan av församlingen. Om det kommer ut, säkert koppla in den. Om tur signalen fortfarande inte fungerar kan behöva du en ersättningslampa.

• Rotera uttaget blinkers till vänster och dra ut det ur församlingen. Ta bort lampan, och ersätta den med en ny lampa som 4157NAKX. Placera uttaget tillbaka i församlingen, och vända den till höger för att säkra den. Återanslut headlight täcker tillgång sköld. Om blinker fortfarande inte fungerar, kan du behöva kontrollera säkringen.

• Öppna drivrutin-sidoluckan och hitta säkring panelen under ratten. Ta bort locket och leta upp säkringen numrerade "2." Om metall pinne inuti säkringen är trasig, kommer att det behöva ersättas.

• Ta säkringen med pekfingret och tummen, och ta bort den. Ersätta den med en 15A blå säkring. Placera tillbaka batteriluckan panelen fuse och stäng dörren.

Bakre blinkers

• Stäng av motorn och sätta på handskarna.

• Lossa fästskruven fästa svansen lätt montering på fordonet. Dra församlingen ut ur fordonet. Lätt dra på den elektriska kontakten. Om kontakten kommer ut, tryck in det ordentligt tillbaka in i församlingen. Om indikatorerna fortfarande inte fungerar, kan du behöva ersätta blinker glödlampan.

• Vrid lampan uttaget till vänster för att ta bort den från församlingen. Dra den gamla lampan ur uttaget och ersätta den med en ny 3057 glödlampa. Placera uttaget tillbaka i församlingen, och vrid den medurs. Placera församlingen tillbaka in i fordonet och sätt tillbaka fästskruven. Om blinkers lampor fortfarande inte kommer, kan du behöva kontrollera säkringen.

• Öppna motorhuven av fordonet och lokalisera underhood säkringsblocket bredvid luftfiltret. Ta bort locket och lokalisera säkringen numrerade "12." Om metall pinne inuti säkringen är trasig, kommer att det behöva ersättas.

• Ta säkringen med pekfingret och tummen, och ta bort den. Ersätta den med en 15A blå säkring. Placera tillbaka batteriluckan säkringsblocket underhood och stäng motorhuven.