mynewspapers.net

Hur att reparera bläckpatron Heads

Hur att reparera bläckpatron Heads


Om din bläckstråleskrivare krånglar, har det med största sannolikhet något att göra med skrivarhuvudena. När skrivhuvuden inte är fungerar ordentligt, är den vanligaste orsaken en täppa. Även om träskor är allmänt lätt att fixa, behöva du fortfarande följa en uppsättning standard av förfaranden för att ta bort det utan att skada skrivarhuvudena eller själva skrivaren.

Instruktioner

• Titta i ägarhandboken för lokalisering av skrivarhuvudena. Vissa skrivare kommer att ha dem inne, men oftast de kommer att bifogas skrivarkassetten.

• Ta bort bläckpatronerna från skrivaren och ställ åt sidan. Om skrivarhuvudena inuti skrivaren, Använd en pipett avstå från 8 till 10 droppar av isopropylalkohol till av skrivarhuvudet bläck kärl. Detta blir ett litet hål på skrivhuvudet och kunde täckas med bläck. Låt det sitta över natten. Köra skrivarens huvud rengöring nytta följande dag. Upprepa om täppa är fortfarande närvarande.

• Blöt ut skrivarkassetten i varmt vatten eller isopropylalkohol natten om skrivarhuvudet ligger direkt på den. Torka kassetten helt och placera tillbaka i skrivaren. Kör verktyget rengöring några gånger. Upprepa om skrivarhuvudet fortfarande är igensatt.