mynewspapers.net

Hur att reparera aluminium trädgårdsmöbler

Hur att reparera aluminium trädgårdsmöbler


Aluminiumgjutgods trädgårdsmöbler finns i många olika stilar, färger och funktionella bitar. Här hittar du tillverkare som erbjuder inte bara stolar, bord och schäslong longues, men slutet bord, Soffbord, hutches, barer och andra bitar för att göra din uteplats underhållande upplevelser både bekväma och kompletta. Aluminiumgjutgods möbler är både lätt och tålig, vilket gör det till ett populärt val för villaägare. Denna möbel kommer inte rost även när kvar utomhus under hela året. Till skillnad från plast gräsmatta möbler, som är svåra att reparera, kan aluminiumgjutgods utemöbler svetsas och målas för att ge många fler år av service.

Instruktioner

• Tvätta ytan av aluminiumgjutgods möbler med en lösning av ¼ kopp skålen-tvätt vätska till 1 gallon vatten. Ta försiktigt bort all smuts och film från möbler, rengöring leder och sprickor. Skölj ordentligt. Torka möbeln torr med en ren trasa.

• Granska möblerna noga, att uppmärksamma områden där ben, armar och ryggar ansluta till ytor. Observera några saknade delar, sprickor i svetsar eller saknade färg.

• Byt ut saknas bultar, muttrar och brickor. Dessa finns på din lokala järnaffär eller hem förbättring centrum.

• Reweld trasiga svetsar med metal inert gas (MIG) svetsare. Alla arbetsavbrott med en metall fil, rensa eventuella rester och reweld. Slät nya svetsen med fil och sandpapper för att förbereda ytan. .

• Sand ställen där färg är bortnött, blekning eller saknas. Damma av slipning grus med en ren trasa.

• Spraya på en egen etsning primer. Egen etsning primer ger en bättre yta för färgen att hålla sig till aluminium ytor. Egen etsning primer finns på vissa järnaffärer och många auto leverans butiker. Skydda de områden du inte vill målade med en bit kartong.

• Måla om någon primade område med en matchande färg i emalj. Gräsmatta möbler tillverkare erbjuder i allmänhet reparation färger för sina kunder. Om det inte går att fastställa tillverkaren, kan du blanda din egen emalj lacker, på färgen så nära som möjligt.

• Tillåt den nya färgen torka i 24 timmar innan du använder din gräsmatta möbler.