mynewspapers.net

Hur att rensa porer i ansiktet

Hur att rensa porer i ansiktet


Porerna är små öppningar på huden som absorberar smuts, olja och kemikalier från miljön, vilket kan orsaka pormaskar och whiteheads. Att hålla dina porer rent är viktigt att ha friska, livliga utseende hud. Kommersiella och hemmet rättsmedel, när den tillämpas korrekt, kan ge dig smidigare, vackra och yngre utseende huden.

Instruktioner

• Rengör ditt ansikte med ett milt rengöringsmedel som är formulerad för din hudtyp--torr, normal eller fet. Var noga med att använda endast varmt vatten.

• Blöt en handduk med varmt vatten och placera den över ansiktet för att öppna din folliklar. Detta hjälper dig att komma djupt in i dina porer att rengöra dem. Låt duken i ansiktet i 3 eller 4 minuter.

• Ånga ansiktet för att ta bort gifter från dina porer. Håll ditt ansikte över en skål med ångande vatten i minst 5 minuter eller få i en ångande dusch. Ånga kommer slappna av din hud.

• Tillämpa en mask som köpt från en butik eller en som är hemlagad, såsom ägg och honung eller avokado. Blanda en äggula med en tesked honung och en tesked olivolja. Ansöka om 15 minuter, låt torka och skölj. Detta är bra för torr hud. Ett annat alternativ är att mosa hälften en avokado och tillämpa den. Låt det inställt på ditt ansikte för 15 minuter, skölj sedan. Detta är bra för hydrering. Blanda majsmjöl för fet och acne-benägen hud, med vatten till en pasta. Låt det torka på ditt ansikte och skölj väl. Oavsett din hudtyp, du kommer att ha tydliga porer och näring, friskare hud.