mynewspapers.net

Hur att renovera ingången till en Ranch stil hus

Hur att renovera ingången till en Ranch stil hus


En ranch hus har vanligtvis en liten ingång foajé, men det finns sätt att förbättra något utrymme inuti ett hem dörr att skapa mer stil. Titta på alternativ för att lägga till exklusiva byggnadsmaterial och rätt färger att göra ett djärvt uttalande. Till exempel överväga att använda en liten ljuskrona som en overhead taklampa eller exklusiva marmor plattor på den post ytan. Gå över sätt att göra på utsidan av den främre ingången mer attraktivt också.

Instruktioner

• Förstora en liten veranda utrymme. Öka storleken på en konkret veranda bas och bygga en veranda tak över den, till exempel. Börja forma utanför huset, så att en dörr område leder från vackra utanför utrymme till en imponerande foajé inuti. Lägga till en ny ytterdörr med golv till tak sidopaneler av glas för att lägga till ljus i interiören.

• Installera exklusiva veranda belysning och behållare med planteringar. Använd en stor sten vas på varje sida av dörren med en topiary-stil buske, till exempel. Lägga till en kantlinje marktäckande, murgröna eller behållare av blommande växter i verandan ytterkanten så flygande är iögonfallande.

• Bygga en kappa garderob i en typisk liten hänrycka av en ranch hus. Konstruera en kappa garderob bara 5 fot lång om utrymmet är begränsat. Design det att passa ungefär som en rumsavdelare mellan entrén och vardagsrum. Bygga garderoben av trä med små skjutdörrar och krona gjutning i topp ytterkanten. Rama in en 6-mul-av-3-fots djup garderob med 2-av-4-tums brädor att omsluta med träskivor eller Pärlmix styrelse. Täcka detta kort garderob med gips, som ett annat alternativ.

• Lägg till en stor helfigursspegel i entrén. Detta kommer att lägga till mer ljus och ge ett utrymme för att kontrollera sitt utseende. Installera en spegel med ram design som passar inredningen av boytan eller närliggande rum. Lägga till ett smalt bord för fack att hålla knapparna eller handskar när in i huset.

• Använda högkvalitativa golv inne i foajén och på veranda utrymme. Låg marmor plattor i en 6-mul-av-8-fots inre utrymme, till exempel. Lägg till lövträ golv, om du föredrar, förseglade med polyuretan att skydda kratergolvet från lera och regn spårade inuti. Täcka en konkret veranda med exklusiva texturerat grå skiffer plattor. Använd inte släta plattor på verandan, eftersom regnet kommer att göra dem alltför slick, eventuellt orsakar någon att falla.