mynewspapers.net

Hur att renovera från ett hörn pärla till en Bullnose hörnet pärla

Hur att renovera från ett hörn pärla till en Bullnose hörnet pärla


Normala fyrkantiga hörn pärlor gör alla kanterna på din vägg och fönstret trösklar rakt. Ett sätt att uppgradera utseendet på dina kanter är att installera bullnose hörnet pärlor, som kommer att göra de tråkiga raka kanter ser fin och rund. Den bästa delen av en uppgradering från en kvadrat till en bullnose hörnet pärla är du kan installera bullnose rätt över den befintliga fyrkantiga hörn pärlan. Med rätt tillbehör och vägbeskrivning kan du uppgradera utseendet på dina befintliga väggar på nolltid.

Instruktioner

• Installera alla bullnose hörnet pärla adaptrar i slutet av alla hörn. Spruta två kanterna på väggen där du kommer att hålla adaptern på med spray limmet. Adaptern går jäms med golvet och ger en fyrkantig yta så att du kan installera baseboard över den. Håll adaptern på plats i 15 sekunder tills limmet håller den på plats.

• Installera gavlar på alla utvändiga hörn som inte når taket. Spraya i hörnet med sprejlim. Driva gaveln på plats och håll den i 15 sekunder. I de flesta hem i hörnet av väggarna nå taket, så de flesta inte kommer att kräva en ändlock.

• Mät avståndet mellan ändlock och golvet adapter med måttband för väggar med en gavel. Mät avståndet mellan de golvet och taket för väggar utan ett ändlock. Skär bitar av bullnose hörnet pärla med tenn snips till rätt storlek.

• Spraya hela hörnet med sprejlim. Tryck bullnose hörnet pärla på hörnet. Se till det hörn Pärlan är jäms med adaptern och ändlock, om den har en. Håll det hörn pärlan i minst 15 sekunder. Bullnose hörnet pärla är nu installerad och redo för att omfattas av gemensamma förening.