mynewspapers.net

Hur att renovera badrummet i en husbil

Hur att renovera badrummet i en husbil


Det finns några skillnader mellan en mobil Hem remodeling projekt och ombyggnationer en regelbunden hem badrum. Husbilar, även kallad "tillverkas homes," komma under överinseende av Department of Housing som, genom dess federala tillverkade hem konstruktion och säkerhetsnormer, reglerar säkerheten och hållbarheten av tillverkas homes. Ombyggnationer jobb i husbilar bör följa dessa standarder. Mobila villaägare som renovera sina badrum bör se till att alla byte armaturer och apparater uppfyller dessa riktlinjer.

Instruktioner

• Läs interiör inredning böcker eller tidskrifter för idéer om hur man renovera husbil badrum. Besluta om att fixa redan befintliga armaturer och infrastruktur eller göra om hela badrummet. Överväga om VVS, el, plattsättning (golv och vägg) och skåp behöver ombyggnationer, eller bara vissa delar.

• Utarbeta budgeten. Det måste omfatta alla material och förnödenheter för de ombyggnationer jobb samt nödvändiga VVS-, elektriska arbete, Snickeri, murverk och avsluta arbete.

• Plan som fungerar, om någon, kan du göra. Lågutbildade, även en novis husägare. framgångsrikt kan genomföra några av jobb, såsom ommålning och reparation av inventarier eller väggar. Mesta av arbetet av ombyggnationer husbil badrum innebär yrkeskunskaper som frimureriet, elektriska ledningar, VVS och snickeri. Proffs eller en kunnig husägare som har tid att slutföra arbetet, kan slutföra dessa jobb.

• Anlita en entreprenör eller behövs underleverantörer. Entreprenörer anställa arbetstagare att göra arbete (eller ta ansvar för underentreprenader delar av projektet till en kompetent arbetare). Mobila husägare kan också ta på sig ansvaret för att föra in underleverantörer, som behövs för att göra varje jobb.

• Be flera underleverantörer eller entreprenörer för uppskattningar. Begäran minst tre beräkningar för varje avsnitt i projektet, eller uppskattningar från tre entreprenörer för totala projektet. Entreprenörer måste ha en stat uppdragstagarens licensiering. Listor över licensierade entreprenörer visas på Internet. Be andra mobila husägare om sina erfarenheter med entreprenad eller underentreprenad. Word-of-mouth ger bra information om ombyggnationer arbetare och deras arbete. Be den entreprenör/underleverantören för referenser. Gå till andra husbil badrum entreprenör/underentreprenören har ombyggt. Prata med de mobila villaägare som hyrt dessa entreprenörer/underleverantörer att be om deras åsikter om entreprenör/underleverantörens arbete. Gå till minst två prover av varje entreprenör/underleverantörens tidigare arbete.

• Köpa nya skåp, kakel, fixturer, färg, tapeter och tillbehör (duschdraperi, tvålkopp, handdukshängare, etc.) att installera i ombyggda husbil badrummet. Köpa dessa i ett hem centrum, specialitet leverantören eller online. Hem centra och online-butiker bär alla nödvändiga artiklar för husbil badrum remodeling på en central plats. Specialitet objekt sälja i specialbutiker. Shopping online eller på ett hem i närheten kan spara tid, men om mobila husägare har en viss idé eller koncept, specialaffärer kommer att erbjuda unika objekt för en husbil badrum remodeling jobb.

• Slutföra de viktigaste renoveringar och förändringar i husbil badrummet (VVS, El) omedelbart om budgeten är tight. Arbeta på andra delar av husbil badrum remodeling jobb (skåp, plattsättning, etc.) när tid och pengar att.

• Be parken mobil hemma om det har några regler för ombyggnationer jobb i husbilar i området. Ta reda på om det finns någon zonindelning restriktioner eller riktlinjer.

• Anlita underleverantörer/entreprenör och börja arbeta (eller, om mobila husägare kommer att renovera badrummet själv, börja). Om underleverantörer/entreprenör kommer att renovera husbil badrum, se till att kontrakten bokstavera alla avtal och överenskommelser är klart. Skriva ut varje kontakt med varje underleverantör/entreprenör och har alla parter underteckna den. Inkluderar arbetet kommit överens om, en förståelse av vem levererar vad material, en förståelse av som skall åta sig ansvaret för leveranser av delar och material, en förståelse för den överenskomna tidsramen för arbete att fortsätta och slutföra, och en förståelse för betalningsplanen.