mynewspapers.net

Hur att rengöra mattan med Lysol

Hur att rengöra mattan med Lysol


Lysol allrengöringsmedel lösning är en stor renare att ha i huset, som det kan användas för att rengöra och desinficera en mängd olika saker. En aktivitet kan du använda denna lösning för rengöring mattor, oavsett om du har att göra med en gammal fläcken, eller bara vill fräscha upp och ta bort alla groddar byggs upp. Om du har en mattrengöring uppgift framför dig, ta en flaska Lysol allrengöringsmedel lösning och få dina golv ser sitt bästa.

Instruktioner

• Fyll en plastflaska med 2 delar Lysol lösning och 1 del varmt vatten. Skaka flaskan några gånger att blanda lösningen och vatten också.

• Testa ett litet område av mattan först med lösningen genom att spraya det och låta det sitta i minst 15 minuter och sedan använda en fuktig svamp för att gnugga i lösningen. Använd en torr trasa för att suga upp fukt. Låt fläcken torka. Om färgen på mattan är oförändrad, Fortsätt.

• Spraya några färgade områden frikostigt med lösningen och spraya resten av mattan, om du städning hela, med en lätt dimma av lösning. Låt lösningen sitta en halvtimme.

• Använd en fuktig svamp att försiktigt gnugga ut fläckar på några färgade områden. Tryck inte för hårt, bara milda våtservetter, för att säkerställa att du inte är att trycka på fläcken djupare in i mattan.

• Spraya en gång över hela mattan och vänta ca 10 minuter, sedan dammsuga hela mattan och låt det torka minst ett par timmar innan du går på den.