mynewspapers.net

Hur att rengöra din urinblåsa och njurarDina njurar och urinblåsa är mycket viktigt organ. Även om de fungerar främst som en del av urinvägarna, hjälpa de också att hålla resten av din kropp frisk. Rensningen både njurar och urinblåsa regelbundet är avgörande för din totala heath. Omedelbart rengöring urinblåsa och njurar innebär en enkel, 3-dagars program. Läs mer om hjälp.

Instruktioner

• Eliminera kaffe, läsk, alkohol, salt och livsmedel med extremt hög protein som en del av din 3-day rengöra. Dessa agenter agera som irriterande att njurar och urinblåsa och kommer att hindra dem från att spola kroppen från gifter. Ersätta koffeinhaltiga drycker med rent dricksvatten. Proteinrikt kött bör ersättas med fullkorn proteinkällor som linfrön, solrosfrön och mandel.

• Dricka en 295 till 354 ml. glas ekologisk tranbärsjuice med frukost och lunch. Tranbärsjuice minskar mängden kalcium i urinen. Kalcium bygga upp i urinen är ofta orsaken till långsammare njurfunktion och toxiner bygga i blåsan. Kalcium bygga upp kan också orsaka urinvägsinfektioner och njursten, som är mycket smärtsamma.

• Dricka en 354 ml. glas kalium saft mellan frukost och lunch. Kalium är en kraftfull agent som ska fungera som en renande tonic när intas i flytande form. Kalium hjälper dig hålla strömsatta som du rengöra också. Skapa en kalium juice innebär pressning morötter, selleri, spenat, persilja och havet gröna. Om du inte har en juicepress, helt enkelt blanda 59.1 ml. Noni Juice med en 227gr. glas källvatten. Nonijuice kan köpas från de flesta hälsokostbutiker. Det finns flera märken av Noni på marknaden. Det är viktigt att köpa rena Noni juice. Noni från livets träd är bland de top ren varumärkena.

• Drick 227gr. av flytande klorofyll med lunch. Klorofyll är gröna pigmentet i växter. Det ger många metabola fördelar för kroppen som förbättra immunförsvaret, medhjälp i ordentlig lungfunktion och att hjälpa andra rengörande medel rena blodet. Flytande klorofyll säljs vanligtvis i 16 oz. flaskor. Det är också tillgänglig i de flesta hälsokostbutiker i kapselform.

• Dricka 1 kopp vattenmelon utsäde te mellan lunch och middag. Vattenmelon utsäde te är en mild, men effektiv diuretikum som främjar normal och aktiv urinblåsa och njure funktion. Detta är kommer att hjälpa dig att smälta din lunch och spola systemet innan du äter din middag.

• Drick 227gr. morotsjuice med middag. Bland de många fördelarna med morot är juice dess förmåga till medhjälpare i regelbundna urin mönster. Om du är allergisk mot morotsjuice, ersätta det med tranbärsjuice.

• Dricka en kopp av urinblåsan / njure rensning te innan läggdags som en del av din 3-dagars rensningen program. Det finns många märken av renande teer på marknaden. Renal rensning te är en kraftfull te som säljs i de flesta hälsokostbutiker. Rensning te är rik på Juniper bär, corn silk, peppermint blad och löv maskros, som kommer att hjälpa din urinblåsa och njurar spola din system och hjälper dig smälta maten som du sover.

• Ta en rask promenad varje dag som del av din 3 dag rengöra. Promenader hjälper få dina njurar fungerar. Medan du går, hålla dig hydrerad med källvatten. Låt dig svettas, men inte beröva dig av vätska.

• Sitta i en bastu i 30 minuter minst en gång under din rengöra. Bastu finns underbara sätt att frigöra toxiner och oönskade vätskor genom svett. Om du inte har tillgång till bastu, hjälper en varma SITTBAD följt av en kall dusch dig.

• Sträcka innan du börjar din dag och innan du går upp varje morgon. Ordentlig stretching hjälper dig få flytta på morgonen och koppla av innan du går till sängs. Vid sänggåendet, stretcha innan dricka rensning te. På morgonen, stretcha innan frukost.