mynewspapers.net

Hur att rena ett hus med vit salviaBurning buntar med vit salvia (smetas ut) för rening praktiserades av många infödda stammar i Nordamerika i århundraden. Smudge stick skickades runt i kroppen av en patient, en deltagare i en ritual, och ett utrymme som behöver rengöras. Kladdar praktiseras fortfarande idag för att rena kroppen och hem för negativa energier eller störande uppenbarelser, huvuddelen av energin av den rituella ligger på gång så skynda inte igenom den.

InstruktionerGör din egen smudgesticks om du inte vill helst köpa dem och om du växer vit salvia hemma. Snip nio-tums ändarna av vit salvia anläggningen, se till att du tar inte mer än en fjärdedel av hela anläggningen i taget. Hålla alla skär ändarna ihop och samla in tills den bunt som du håller om en och en halv tum i diameter.Knyt änden tätt med en sträng, ungefär en tum från skär ändarna. Lämna ungefär en och en halv fot av sträng dinglande från denna knut. Häng detta inomhus från solen i några dagar tills bladen blir läderartade och motstår böjning. Linda strängen tätt i en spiral upp till ungefär en tum från toppen. Knyt det. Detta är din smudge stick.Börja med städning och rengöring av kroppen. Bad eller dusch, med fokus på avkoppling och släppa personliga negativitet. När sist av badvattnet går ner i avloppet, Föreställ dig din bekymmer, sorg, ilska eller frustration går med det. Klänning i din ritual dräkt. Detta kan vara så enkelt som något bekvämt och icke-restriktiva. Tanken är att hålla kroppen bekväm och sinnet klart och användarvänlighet.

Hur att rena ett hus med vit salvia


Öppna fönstren. Ljus i lummiga slutet av smudge stick, rullande i slutet för att få det att bränna jämnt. Försiktigt blås ut lågan, lämna rökning. Föreställa sig röken vinkade alla negativa energier och försiktigt fläktade dem upp och bort. Spåra mönster runt kroppen, start från nära fötterna och arbeta upp. Släppa spänningar i kroppen när du går. Din kropp och själ är den drivande kraften bakom ritualen: hålla dem tydligt så att de fungerar smidigt.Börja på en dörröppning, promenader i en moturs rörelse. Håll den smudge stick nära dörren, att hålla bilden av röken dra negativa energier från dörrar och väggar. Spiral inåt i varje rum, arbetar motsols, innan du går till nästa rum. Var extra uppmärksam på områden där du eller dina nära och kära ofta känner sig obekväm eller olycklig.Tacka sprit eller gudar du arbetar med, och krossa slutet av smudge i ett rökelsekar eller annat brandsäkert fartyg när du har nått det sista rummet centrum. Låt vinden från öppna fönster att bära bort salvia röken och dess bagage av negativa energier.