mynewspapers.net

Hur att rekonditionera ett litium-jon Polymer batteri

Hur att rekonditionera ett litium-jon Polymer batteri


Litium-jon polymer batterier är uppladdningsbara batterier som finns i gemensamma elektroniska produkter, såsom bärbara datorer, mobiltelefoner, elektriska tandborstar, rakapparater och musikspelare, bara för att nämna några. Till skillnad från traditionella litium-jon batterier, litium-jon polymer batterier kan vara gjutna i valfri form och har förmågan att passa in i små, udda-formade platser. Rekonditionering ett litium-jon polymer batteri hjälper till att hålla batteriet fungerar och kan hjälpa återställa effektivitet eller förlust av funktion. Rekonditionering bör göras var tredje månad.

Instruktioner

• Inaktivera den elektroniska produkten. Anslut nätadaptern till den elektroniska produkten. Låt nätadaptern att helt ladda litium-jon polymer batteriet.

• Ta bort nätadaptern. Driva den elektroniska produkten på genom att trycka på "Power"-knappen.

• Låt batteriet att driva elektroniska objektet. Detta hjälper ansvarsfrihet eller tömma batteriet. Fortsätta att tillåta batteriet rinna tills det har gått 50-60 procent används. De flesta elektroniska produkter har en ikon som anger den återstående batteritid. Om produkten inte har en ikon, uppskatta baserat på batteriets livslängd.

• Inaktivera den elektronisk anordning. Anslut nätadaptern till den elektroniska produkten. Helt ladda batteriet. Upprepa processen för tömning och laddning totalt tre gånger.