mynewspapers.net

Hur att registrera Ask Jeeves

Hur att registrera Ask Jeeves


Fråga Jeeves bytte namn till "Ask.com" 2005. Ask.com är en frågor och svar. Dess uttalade mål är att vara den "mest intuitiv, relevanta och personlig fråga och svar destinationen på webben." Använder tjänsten Ask.com egen teknik för att utvinna frågor och svar från material som publiceras på webben. Ask erbjuder dessutom även en community forum som tillåter expertanvändare att besvara de frågor som ställs av andra Ask användare. Processen med att registrera med Ask.com beror på vad du vill registrera dig för.

Instruktioner

• Gå till Ask "Utvecklare gå upp" webbsidan eller Ask "Publisher registrera" webbsidan (se länkar i resurser). Från och med januari 2011 finns någon direkt koppling till någon av dessa sidor från hemsidan Ask. Det enklaste sättet att hitta dessa sidor är att klicka på "Annonsera" länken längst ner av Ask hemsida eller Ask sökresultatsidor. Välja att "Lista din annons nu." Ask "Developer Sign Up" och Ask "Publisher registrera" webbsidor kan hittas via länken "Site Map" längst ned på den följande spindelväv sidan.

• Fylla i formuläret "Publisher Sign Up" om du vill registrera med Ask att Visa Ask reklam på din webbplats. Fyll i formuläret "Developer Sign Up" om du vill registrera med Ask att genomföra en annons kampanj för att främja din webbplats med hjälp av Ask.

• Skicka formuläret. En Ask representant kommer att kontakta dig via e-post efter att ha granskat din ansökan. Representanten kommer att ge dig formell registrering instruktioner.

• Skapa en webbplatskarta för din webbplats och ladda upp den på ditt webbhotell server. En Webbkarta är en .txt- eller XML-fil som visar webbsidor på din webbplats som är tillgängliga för sökmotor sökrobotar.

• Starta din webbläsare.

• Skriv "http://submissions.ask.com/ping?sitemap=http%3A//www." följt av Webbadressen till din webbplats site map i webbläsarens adressfält. Till exempel: "http://submissions.ask.com/ping?sitemap=http%3A//www.example-site-map.xml."

• Tryck på enter för att skicka webbplatskartan till Ask.