mynewspapers.net

Hur att pumpa vatten uppför

Hur att pumpa vatten uppför


Pumpa vatten uppför kan tyckas vara en omöjlig uppgift, men det är egentligen ganska enkel. I själva verket kan du pumpa vatten uppför med hjälp av enkla verktyg och rättfram installation tekniker. Snart, du kommer att pumpa vatten uppåt från en liten damm till din trädgård och för vilket ändamål du önskar.

Instruktioner

• Fäst den filter församlingen till slutet av den flexibla slangen. Detta förhindrar eventuella blad eller organiskt material från sugs upp eller igensättning systemet. Släpp i slutet av de flexibel slang, med filtret in i området av vatten som du kommer att pumpa.

• Kör den flexibla slangen till vatten pickup punkt. Skär slangen, och bifoga den i vatten intag delen av pumpen. Se till att passformen är snäv, för att förhindra läckage. Kom ihåg, kraften i pumpen kommer att fastställas av avståndet och branta backen och slang. Fråga din säljare vad som skulle fungera bäst i din situation.

• Fäst ett nytt avsnitt av flexibel slang till produktionen delen av slangen. Köra slangen till vattnet destination. Släpp i slutet av utdata slangen i detta område.

• Anslut pumpen i en elektrisk källa, och slå på den. Kontrollera att vattnet flyter smidigt från pumpen. Kontrollera också för läckor och träskor.