mynewspapers.net

Hur att polera aluminiumhjul

Hur att polera aluminiumhjul


Polering aluminiumfälgar kan ta ut repor, fläckar och fläckar i gamla hjul och få dem att se blank och ny. Detta är en uppgift som oftast gjort av bodyworks garage med en gigantisk maskin där hjulet tas bort till kratsade. Medan detta fungerar bra, finns det hemmafixare alternativ som effektivt kan polera aluminium hjul. Det bästa alternativet använder handhållen buffing verktyg som en buffing hjul eller en powerdrill med en buffing kvarstad. Var noga med hjulet du ska polera är kala aluminium med ingen färg eller klarlack. Den polering tar bort något annat än aluminium.

Instruktioner

• Skär bort alla klistermärken, Hjulvikter eller något som kommer att komma i vägen för polering ratten, med rakbladet.

• Rengör hjulen med en tunga avfettningsmedel och skurmedel eller scrubbing madrassera. Detta innebär att all smuts som stativ in i hjulet. När hjulen är rena, stiga dem med vatten och torka med en handduk.

• Tillämpa en grov buffing förening till buffing hjulet (eller borra buffing bifogad fil). Buff över hela hjulet. Torka rent med lacknafta och en trasa. Om hjulet har fortfarande brister, upprepa den polering och rengöra hjulet igen.

• Tillämpa den flytande polskt med en trasa på hjulet, för att ge en slutlig blank yta.