mynewspapers.net

Hur att para vinter vit dvärg hamstrar

Hur att para vinter vit dvärg hamstrar


Vinter vit dvärg hamstrar gör stor sällskapsdjur. Dessa små och söta varelser är hög i energi och enkelt kan tränas. De är mycket små och kräver mycket mindre bur utrymme än en nallebjörn hamster eller ett marsvin. Vinter vit dvärg hamstrar kan kamouflera sig i vilt att dölja från att attackera djur. Du kan lyckas föröka dina husdjur hemma om du följer några enkla steg.

Instruktioner

• Placera en manliga och kvinnliga hamster tillsammans i en bur med sängkläder, vatten och mat. Detta bör vara en tredje bur och inte normala buren där antingen manliga eller kvinnliga vinter vit hamster hålls på ett normalt sätt.

• Vänta på kvällen. Vinter vit dvärg hamstrar är nattdjur och troligen att återge inte under dagen. Deras toppen av sexuell mognad är omkring 2 till 3 månader. försök avel processen runt denna tid.

• Titta på dina hamstrar och leta efter tecken att honan är redo för manlign för att göra ett drag. Kvinnliga hamstrar är i värmen i slutet av alla fyra dagar. Kvinnliga hamstern kommer att stå mycket fortfarande med sin svans upp och hennes tillbaka välvd. Detta kommer att signalera manlign för att närma sig henne. Den faktiska parning processen tar ca 20 minuter.

• Tillbaka dina hamstrar till sina ursprungliga burar. Det är OK att ha andra honor i den gravida hamster bur som de kan hjälpa tenderar till ungarna. Lämna inte några män i buren med gravida hamster.

• Förbereda för baby vinter vit dvärg hamstrar att anlända runt 18 dagar senare. Se till att hålla buren fylld med extra protein rika livsmedel som bröd dränkt i mjölk. Detta extra protein kommer att gynna både mamman och hennes unga.

• Lämna buren ensam för de första två veckorna. Även om du rengör normalt din pet's buren en gång i veckan, låt det stanna lite längre. Den vuxna hamstrar får rädd att du försöker skada spädbarn om du stör buren.

• Ta bort nyfödda manliga hamstrar från buren när de är 4 veckor gamla att förhindra någon oavsiktlig formeringen.