mynewspapers.net

Hur att packa smycken i bagaget

Hur att packa smycken i bagaget


Förbereda för en resa handlar om att göra ett stort antal förpackning beslut. Du måste överväga vad du kommer att få, vilka artiklar som bör gå i vilka väskor och hur att packa dina saker så att de stannar säkert under resan. Lyckligtvis, packning smycken för travel är en av de minst krävande delarna av denna process. Så länge du är rimlig i vad du tar, är att se till att dina smycken är säkert stuvade ett verk av några minuter.

Instruktioner

• Plan smycket du kommer att ta på din resa. Även om en samling av smycken inte tar upp mycket utrymme, Överdriv inte. Fler små objekt innebär fler möjligheter att förlora saker.

• Dela in ditt bagage i handbagage och incheckat bagage. Placera dina smycken i högen av objekt att gå i ditt incheckade bagage. Att hålla värdesaker säkert är lättare om du vet att de kommer att vara nära dig hela tiden.

• Pack objekt individuellt för att förhindra dem från trassel med varandra eller fastna kläder. Krok örhängen på eller genom en liten bit kartong att hålla deras stift från att fastna. Placera halsband i platt fall som penna eller glasögon fall.

• Linda ömtåliga föremål i silkespapper eller bubbelplast om du är orolig för dem att skadas under transporten. Alternativt kan stoppa en ömtålig punkt i ett par strumpor eller annan mjuk för kläder.

• Separata artiklar av smycken som kommer att gå ihop. Placera varje uppsättning objekt i en liten plast eller tyg väska.

• Placera alla smycken väskor i samma ficka eller mindre påse inom din kabinväska.