mynewspapers.net

Hur att packa kuvert hemma och få betalt

Hur att packa kuvert hemma och få betalt


Du kan göra extra pengar från ditt hem genom fyllning kuvert, men jobbet kommer med risker. Bedragare ofta inrikta denna typ av arbete och slita av arbetarna. Men med lite kunskap, kan du undvika bedrägerier, pack kuvert för legitima företag och få betalt i tid.

Instruktioner

• Undvik kuvert-förpackning bedrägerier. I många fall måste oärliga du betala en administrativ avgift eller köpa ett startpaket innan du kan börja packa kuvert. När pengarna är borta, du lära dig att tjäna pengar måste du lägga upp din egen annons och får pengar från respondenterna.

• Ställa de rätta frågorna. Inte alla kuvert-förpackning företag är bedrägerier. Fråga direkt och lämpliga frågor när du hittar ett företag som du tror är legitima: Hur är inkomst bestäms? Vem kommer att betala dig och när? Vilka är kraven för jobb? Vad är start kostnad och medlemsavgift? Markera den som en bluff och gå vidare om inte du är nöjd med svaren, eller om det låter för bra för att vara sant.

• Kontakta Better Business Bureau, din stats justitieministerns kontor eller en byrå för konsumentskydd att undersöka eventuella kuvert förpackning-jobb du stöter på. Detta kommer att ge dig information om klagomål, stämningar och utredningar mot företaget. Flytta längs om några röda flaggor dyka upp.

• Utveckla eget kuvert-förpackning företag. Gör det lagligt genom att lämna in med ditt tillstånd och betala avgifter som krävs. Göra en marketing paket till passera längs till lokala företag. Låt dem veta att du är där, rättsliga och villiga att arbeta hårt. Riktar sig till företag som har precis öppnat eller inte har personalen att mail ut massa bokstäver. Främja erbjudanden för gratulationskort. Komma med en särskild twist att göra ditt företag sticka ut, till exempel anpassade kuvert eller handskrivna adressering.