mynewspapers.net

Hur att packa kött till luftfartOm du flyger till USA från ett annat land, du får inte ta med kött tillbaka med dig, men om du reser inom landet och vill transportera de saftiga biffar som du hade på semester eller ta din signatur skinka recept hem för semester, måste du packa noggrant och bära ditt paket på planet med du. Ett kontrollerat paket med kött kan gå vilse, och temperaturen i planets lastrum kan få extremt varmt, orsakar ditt kött att skämma bort.

Instruktioner

• Köpa en liten isolerad kylare att lagra ditt kött när du reser. Du kan få kylaren på plan som är, eller packa det i en påse eller en skum behållare.

• Köpa torris att hålla ditt kött kall; gel förpackningar används för att förvara mat kallt är inte tillåtna på flygplan på grund av begränsningarna som Transportation Safety Administration vätska och gel. Federal Aviation Administration kan upp till fem pounds av torris så länge ditt paket är ventilerade.

• Köp is förpackningar om du inte har tillgång till torr is. Dessa fungerar bäst för korta flygningar, eftersom de inte håller maten kall så länge som torr-is. Is förpackningar skall frysas helt när du tar dina väskor genom säkerhetskontrollen. Om din is förpackningar börjar smälta eller finns det någon mängd vätska i behållaren, kommer du inte att kunna ge ditt kött på planet, enligt webbplatsen TSA.

• Linda ditt kött i cling film och placera den i kylen, då placera is förpackningar eller torr is ovanpå köttet och stäng locket. Märke på utsidan av ditt paket med "innehåller torris" (om tillämpligt).

• Föra ditt paket genom flygplatsens säkerhetskontroll och bära den på planet. Sätta ditt paket i overhead utrymme att hålla den säker.

• Placera ditt kött i ett kylskåp eller frys så snart du anländer till resmålet.