mynewspapers.net

Hur att packa glas poster till fartyget & inte paus

Hur att packa glas poster till fartyget & inte paus


Packning glas poster för leverans kräver en noggrann och detaljerad strategi. Bara ett litet misstag kan förstöra en bräcklig objekt som skulle ha levererats i ett stycke hade avsändaren tagit lite extra tid att packa ordentligt. Efter förpackning och emballering av glasföremål, försegla rutan och låta postkontor vet den innehåller ett bräckligt element så det hanteras med omsorg.

Instruktioner

• Linda objektet med hjälp av rätt material. Bubbelplast är det perfekta valet för att slå ett glas objekt eftersom det ger det första lagret av isolerande skydd. Alltför ofta människor väljer att använda tidningen som ett material och sedan undrar varför artikeln gick sönder under transporten. Papper ger inte någon typ av skydd för glas poster. Bubbelplast kuvert objektet glas i ett paket av luftar, som tillhandahåller en kudde. Köpa bubbelplast på rulle och använda den för att säkert wrap glas objektet.

• Välj den högra rutan. Om rutan är för liten, nära punkt resterna för åt sidorna, vilket gör det lättare att bryta vid nedslaget. En box som ger andrum för artikeln är perfekt och ger utrymme för att lägga till förpackningsmaterial.

• Packa rutan ordentligt med stötdämpande material. Skrynkligt papper är OK för detta steg, men jorden-vänliga jordnötter från giftfria material är stor för att skicka glas poster. Lägga till ett skikt av papper eller jordnötter längst ned i rutan, placera bubbla-inslaget glas objektet inuti och sedan fylla lådan med mer skydd. Se rutan packas tätt så att objektet inte kan flytta runt.

• Tätar ordentligt. Om rutan inte är förseglad korrekt kan det öppna under transporten orsakar artikeln att bryta. Använda förpackningstejpen och täta öppningarna på alla sidor. Om objektet är extra tung, använda massor av tejp på undersidan för att säkerställa en säker leverans.

• Ange bräckliga på rutan och köpa försäkring. Skriv ordet "Ömtåligt" på alla sidor om rutan i stora, ljusa bokstäver med en permanent spritpenna. När objektet glas är redo att gå, låt den postkontor medarbetaren vet att det är en ömtålig punkt. Medarbetaren kommer att stämpla rutan som bräcklig och erbjuda försäkring. För en liten avgift posten försäkrar objektet och återbetalar kostnaden för objektet om det går sönder under transporten. Vara ärlig om artikelns värde och håll att mottagandet om objektet glas går sönder.