mynewspapers.net

Hur att packa för en resa till Miami

Hur att packa för en resa till Miami


Packning för en specifik resa är inte lätt, speciellt som det finns många variabler att överväga som överdriven förpackning, under emballage och packning för särskilda platser och verksamheter. Ett tips som är konstant oavsett resan är att se till att du planerar din resa i god tid för att ge dig själv tid att räkna ut allt du behöver under din semester. Miami, Florida är ökänd för vackra stränder, ett bra nattliv och ibland oförutsägbara väder, vilket gör det en av de mer utmanande holiday hotspots att förbereda.

Instruktioner

Beredning

• Veta hur länge du kommer att stanna för. Avgöra hur länge din resa tidigt kommer att hjälpa dig att räkna ut vad pack och hur mycket du kommer att behöva ta.

• Resor ljus genom att packa mindre. Många boende i Miami har kemtvättstjänster vilket innebär att du kan offra några artiklar av kläder och helt enkelt åter bära de du ta med.

• Undvika att dyra objekt som smycken eller något med affektionsvärde. Sånt här kan gå missande eller få stulna. Om du måste ta dem, ta kontakt med din värd när det gäller ett hotell säkert att lagra dem i. Tänk på att inte föra dessa objekt också frigörs utrymme och innebär mindre tungt bagage.

• Fråga dig själv vad du kommer att göra under resan. Anser de aktiviteter du deltar i så att du kan ta med kläder du känner dig bekväm i.

Överväganden

• Ge alla receptbelagda läkemedel. Du kanske också vill ta en kopia av din medicinska historia att vara på den säkra sidan. Packa dem inom en liten axel slängd bärväska.

• Pack grundläggande objekt som reser biljetter, pass, pengar och bokning former. Håll dina pengar, kredit eller betalkort och pass på dig. Packa inte dem ytligt i en påse som det lätt kan glida ut eller bli stulen.

• Lämna de flesta toalettartiklar. De flesta hotell erbjuder kostnadsfri objekt eller kan du köpa dem från en närbutik i Miami. Använd detta som en möjlighet för att packa mindre.

• Ta väder och aktiviteten lämpliga kläder. Kläderna måste bestå av ljus, ventilerande tyg bara. Något som är 100 procent bomull är bra för det varma klimatet. Kläder måste också vara ljust reflektera solen snarare än att absorbera värme. Ta en baddräkt för stränder och pooler. Överväga att två ifall man får alltför våta eller smutsiga men du vill inte förstöra roligt. Även packa kläder för njuter utekvällar. Denna klädsel bör vara något mer formell än din daywear och kompletteras av ett par bekväma skor. Packa det tillsammans i en stor bagage väska. Rulla kläderna i stället för fällbara dem för att bevara packning rummet. Har en annan Gympapåse packat för att undvika att blanda smutsiga, våta kläder med rena kläder och värdesaker på återresan.