mynewspapers.net

Hur att packa en armé ryggsäck

Hur att packa en armé ryggsäck


En armé ryggsäcken rymmer allt du behöver för en vecka eller mer i fältet och om du packar det korrekt blir det lättare att bära och bekvämare att gräva igenom. MÖLLE (modulära Lightweight Load-Carrying utrustning) ryggsäcken är den enda nuvarande armén frågan från och med 2011, och är utformad så att soldater kan använda både insidan och utsidan för att bära tillhörigheter. MOLLE ryggsäck plast ram, vadderad linning och justerbara axelband låt det monteras på en soldat i nästan alla storlekar.

Instruktioner

• Separat alla dina objekt i liknande grupper. Behåll strumpor tillsammans med andra strumpor, undertröja med andra undertröja, och din tandborste och tandkräm.

• Placera liknande objekt i armén utfärdade vattentäta påsar eller blixtlåsförsedda plastpåsar. Pressa luften ur varje påse innan tätning det.

• Lägger din ryggsäck vågrätt på marken. Packa inte en ryggsäck medan det är lodrät om du bär tunga saker; Detta kommer att rubba balansen i lasten och kan orsaka ryggvärk efter bara några steg.

• Placera de tyngsta artiklarna längst ned i din ryggsäck och linje dem mot plast ramen på baksidan av ryggsäcken. Till exempel, om din tunga föremål är ett annat verktyg, handeldvapen skyddande infoga (SAPI) plåtar och bekämpa stövlar, placera SAPI plåtar i botten av din ryggsäck. Sätta ett annat verktyg eller stövlar, är beroende på vilket som tyngst, bredvid SAPI plåtar och in mot öppningen av horisontella ryggsäcken. Den lättaste av din tunga föremål hör närmast till öppnandet av ryggsäcken.

• Lägga till objekt i ordning av lätthet. Till exempel är enhetliga byxorna tyngre än undertröja; Därför, byxor hör direkt på de tunga föremål som den ryggsäck ligger horisontellt. Placera ljus objekt som undertröja, strumpor och underkläder på tyngre objekt eftersom ryggsäcken ligger horisontellt.

• Se till att alla tunga föremål placeras mot plast ramen för MOLLE ryggsäck och att de lättaste artiklarna placeras mot tyg skalet av ryggsäcken. Detta kommer att förhindra ryggbesvär som du bär ryggsäcken.

• Dra dragskor överst i ryggsäcken att stänga öppningen. Tuck överflödiga strängen in insidan av ryggsäcken. Ta tag i täcklucka och vänder det över öppningen. Fäst förslutningar på plats.