mynewspapers.net

Hur att packa en ALICE Pack

Hur att packa en ALICE Pack


ALICE är akronym för de US-krigsmakt tvingar artikeln officiellt dubbade allrengöringsmedel lätta enskilda bärare för utrustning. Detta är militär jargong för "ryggsäck". Utvecklats under Vietnamkriget, var ALICE pack utformad så att soldater att bekvämt bära större mängder av redskap med dem längre sträckor än tidigare hade behövts. Tillgänglig för allmänheten genom militärt överskott butiker, ALICE pack blev snabbt en favorit bland fritids backpackers. En tålig, ekonomisk objekt som kan användas under olika villkor, ALICE pack är utformad för att hålla en stor mängd och variation av utrustning. Packning instruktionerna här är en modifierad version av dem till nya soldater i amerikanska armén grundläggande utbildning och är lämplig för en 2 - till 3-dagars vandring, tillhandahålls vatten källor finns längs vägen. Det kan lätt ändras för att passa dina individuella omständigheter.

Instruktioner

• Packa huvudfacket först. Den rekommenderade ordningen för placering av de följande redskap, från botten till toppen, är: byxor; långärmad tröja; Kortärmad skjorta; poncho liner eller vattentät presenning; bivack säck; dåligt väder packpåse packad med handskar, tung strumpor, slätstickad mössa, vått väder byxor och underställ; röran kit; vattentät väska med två till tre dagar värde av bestämmelserna och snacks.

• Ladda ytterfickor från vänster till höger. Fickan som är tillgänglig med vänster hand när förpackningen är bärs bör innehålla din kappa eller jacka.

• Fyll mitten fickan med mindre akuta förnödenheter såsom en liten rulle silvertejp, 50 fot av nylonlina, en leatherman eller schweizisk armékniv, toalettpapper eller vävnader i en vattentät påse, vattentät matcher, förrätter, en liten första hjälpen-kit och din regn poncho brand.

• Packa fickan som kan nås med din högra hand när förpackningen är bärs med två dagar till ett värde av mat och snacks för enkel åtkomst när hon gick.

• Linda sovsäcken i plast och säkra den under den viktigaste delen av pack med två 4-fots längder av vattentät nylon band.

• Fyll ALICE ammunition påsar med en 30-dagars tillförsel av vitaminer, vattenreningstabletter, liten sprayflaska av insektsmedel, liten flaska av solskyddsmedel, liten flaska flytande antibakteriell tvål och en slipande pan skrubber.

• Saker den inre delen av den övre luckan Pack med din hatt, kartor över området inuti vattentäta påsar, en liten sy-kit och en metall S krok som kan användas för att hänga en stekpanna över elden när matlagning.

• Bifoga en egen uppblåsning luftmadrass ovanpå ytterfickor av tucking det under Kompressionsremmar, och klipp två matsalar, en kompass och en ficklampa till verktyget bälte.