mynewspapers.net

Hur att övervaka trådlösa Internetanvändning

Hur att övervaka trådlösa Internetanvändning


Nätverksadministratörer fastställa ett trådlöst Internet nätverk på arbetsplatser och läroanstalter så att användarna kan ansluta till Internet med en bärbar dator eller annan trådlös enhet. För att säkerställa att anställda eller studenter produktivitet inte påverkas när de navigerar nätet, kan det vara nödvändigt att övervaka trådlösa Internetanvändning. Det finns flera programvaror kan du distribuera om du vill övervaka Internetanvändning i ditt trådlösa nätverk.

Instruktioner

• Administrera WFilter företag i nätverket att effektivt övervaka trådlösa Internetanvändning. Med denna programvara, du är inte bara kunna övervaka trådlösa Internetanvändning i nätverket, du kan också filtrera och blockera Internetåtkomst till olämpligt eller störande webbsidor för att se till att medarbetare eller student produktivitet avböja inte. Användbara funktioner inkluderar övervakning och arkivering kapacitet för alla Internet beter aktivitet inom nätverket. Du kan också registrera alla inkommande och utgående e-post, webben chattar och överförda filer--- och du kan göra detta riktar sig till enskilda datorer. Om du vill distribuera denna programvara, kan du ladda ner en testversion genom att klicka på länken "Hämta utvärdering" visas i det övre högra hörnet av sidan för IMFirewall, företaget som producerar programvaran.

• Implementera OpExpert för att övervaka och hantera ditt trådlösa nätverk. OpExpert kan du övervaka alla typer av Internetanvändning i nätverket, inklusive trådlösa enheter. Denna programvara kommer att varna dig när något orsakar nätverket att fungera dåligt och på eventuella problem som du kommer att behöva adress att upprätthålla nätets effektivitet. Funktioner inkluderar bandbredd övervakning funktioner för att hålla nätverket kör snabb och grafiska rapporter på en trådlös enhet eller grupp av enheter fungerar inom nätverket. En annan användbar funktion är en dubbelton, som kommer att varna dig via mail eller SMS när olämpliga eller skadliga Internetanvändning sker. Du kan prova det gratis OpExpert Basic edition i nätverket genom att klicka på alternativet "Free Edition & Demo" i övre högra hand hörn på hemsidan OpExpert och klicka på "Ladda ner Free Edition."

• Upprätta MonitorMagic programvara för att skydda trådlösa Internet beter aktivitet på nätverket. MonitorMagic är både ett nätverk och serverövervakning programvarulösning som skyddar ditt nätverk från potentiella fel i ett tidigt skede. Det också låter dig övervaka alla typer av nätverk, inklusive ett endast för trådlösa nätverk. Med MonitorMagic, kan du också Arkiv Internet användning händelser övervaka program och hantera flera enheter och komponenter i ett företagsnätverk storlek eller ett enda nätverk. Funktioner inkluderar rapporter för nätverksenheter och servrar, fullt stöd, bandbredd övervakning och automatisk databas cleanup. Du kan ställa in MonitorMagic i nätverket genom att ladda ner gratis testversion innan du köper programvaran. För att göra detta, klicka på länken "Ladda ner gratis provversion" visas till vänster på sidan, ange dina uppgifter och klicka på fliken "Download Now".