mynewspapers.net

Hur att övervaka ett inbrottslarm över Internet

Hur att övervaka ett inbrottslarm över Internet


Ett inbrottslarm varnar dig när någon går in i ditt hem eller omkretsen av din position har brutits. Vissa inbrottslarm är tänkta att övervakas via Internet eller kan anpassas för att ge dig Internet varningar. Dock kan du övervaka bara ett larm online. Larmet måste vara en som är speciellt framtagen för övervakning på Internet.

Instruktioner

• Välj ett inbrottslarm som är tänkt att följas upp på Internet. Fusing, bas inbrottslarm och Internet inbrottslarmet är tre företag som erbjuder Internet övervakning eller varningar.

• Tala larm företaget vilka typer av aviseringar du vill få online under installationen. Vissa monitor larm när som helst via Internet, medan andra erbjuder Internet varnar när larmet ljuder.

• Logga in på webbplatsen för ditt larm eller företag, som använder användarnamn och lösenord du fått av företaget. Om du kan hela tiden övervaka larmet, klicka på "Monitor" eller på larm information på sidan. Klicka annars på "Varningar" för att läsa specifika aviseringar som har visat för larmet. Använd länken "Inställningar" på din specifika larm bolagets hemsida för att anpassa dina meddelanden.