mynewspapers.net

Hur att översätta franska PDF-filer till engelskaEn PDF-fil är i huvudsak en elektronisk utskrift: den innehåller information från en annan filtyp som framgår på sidorna i ett utskrivet dokument. Ett PDF-dokument på franska kan bestå av text eller skannade bilder. Det bästa sättet att översätta franska PDF till engelska är att anlita en professionell översättare. Du kan emellertid kunna översätta dokumentet själv med hjälp av online-översättare och andra fria program.

Instruktioner

• Belysa en del av texten i den franska PDF. Om möjligt, konvertera PDF till en text- eller Word-dokument med hjälp av en online-omvandlare, som Zamzar, PDF Converter eller PDF till Word, och fortsätt till steg 4. Om du inte kan sedan PDF-filen består av bilder snarare än texten---vidare till steg 2.

• Konvertera PDF till JPEG-bilder med en online-konvertering webbplats, som du konvertera det, Neevia dokument omvandlare eller Zamzar.

• Konvertera bilder till text med hjälp av en gratis optisk teckenläsning webbplats, till exempel gratis OCR, nya OCR eller Online OCR. Kopiera och klistra in texten i en text eller ordbehandling dokument.

• Översätta text från franska till engelska med hjälp av gratis online översättare, som Google Translate, WorldLingo, SDL fri översättning eller Babel Fish. Beroende på längden av dokumentet, kan du behöva kopiera och klistra in endast några stycken i taget i den online översättaren.