mynewspapers.net

Hur att översända en tweet till en annan medlem

Hur att översända en tweet till en annan medlem


Om du har sett några spännande nyheter på Twitter du vill dela med vänner och familj, eller du har läst ett skämt som du tror dina anhängare skulle njuta, det snabbaste sättet att vidarebefordra tweet är att "retweet" meddelandet. Det finns två sätt att göra detta, en som gör att du kan lägga till egna kommentarer till den ursprungliga tweeten. Från och med januari 2013 erbjuder Twitter inte en funktion för att framåt tweets, vilket innebär att de måste vara "retweeted" om du vill skicka dem till en eller flera Twitter medlemmar. Endast "offentliga" tweets kan vara retweeted.

Instruktioner

Hur att retweet utan att lägga till ditt eget budskapLogga in på ditt Twitter-konto på din dator, laptop, Tablet PC eller mobiltelefon.Flytta markören över den blå "Retweet" ikonen som sitter under den sista raden av tweet du vill dela med andra människor.Klicka på länken "Retweet" och bekräfta du vill skicka till andra när snabb vid ett popup-fönster. Tryck på den blå "Retweet" ikonen.

Hur du retweet och lägga till egna kommentarerLogga in på ditt Twitter-konto. Kopiera och klistra in tweet i ett nytt tweet fönster.Skriv bokstäverna "RT" och @username av den tweet författare så att människor vet det är inte ditt innehåll.Placera din kommentar i början av tweet innan "RT" bokstäverna du bara lagt till den ursprungliga tweeten.Klicka på den blå "Tweet" knappen i det nedre högra hörnet av fönstret.