mynewspapers.net

Hur att överraska min pojkvän på hans födelsedag

Hur att överraska min pojkvän på hans födelsedag


På din pojkväns födelsedag, Visa honom hur särskilda han är att du, genom att överraska honom med en unik och minnesvärd dag fylld med roliga utomhusaktiviteter. Planera en utflykt som är anpassad till sina enskilda intressen och spendera dagen tillsammans, njuta av kvalitetstid, som du har roligt, skapa minnen och koppla av.

Instruktioner

• Hitta en park i ditt område eller i en närliggande stad som erbjuder aktiviteter som segling, simning och rastplatser och planera ett roligt utomhus dag att överraska din pojkvän på hans födelsedag. Bjud in några nära vänner eller familjemedlemmar att gå med på firandet eller välja att tillbringa en intim dag bara för två.

• Forskning eller ring parken förväg för att få viktig information, såsom parkering och rastplatser, öppettider och aktiviteter erbjuds, som båtliv, fiske och bad, samt andra särskilda bekvämligheter som park och området erbjuder. Om din pojkvän älskar att båt, fisk eller andra park verksamhet som kräver en hyra, var noga med att kontrollera och se om du behöver att göra reservationer och kolla priser, så du är förberedd när du tar din pojkvän.

• Plocka upp din pojkvän på hans födelsedag morgon och spela några av hans favorit musik på stereon att hjälpa honom att slappna av och lyfta sitt humör, under körning till parken. Låt destinationen vara en total överraskning eller släpp tips och ledtrådar längs vägen, för att se om han kan lista ut.

• Ta med en picknickkorg fylld med några av hans favorit rätter och snacks, beställning takeout från hans favoritrestaurang eller plocka upp färdigmat från en deli, till exempel en smörgås fack eller kött och ost bricka med diverse kex. Också ta med dryck val, som läsk och vattenflaskor, och glöm inte en liten tårta, cupcakes eller cookies för en söt födelsedag behandla.

• Njut av dagen med din pojkvän i parken vid avkopplande, picknick och äta hans favoriträtter, simning och hyra utrustning, som båtliv, jet skidåkning, kanotpaddling och fiske. Din pojkvän kommer att uppskatta den överraskning tänkte inblandade, samt och spendera tid med dig.