mynewspapers.net

Hur att övermanna en narcissist

Hur att övermanna en narcissist


Narcissists påverkar oss på många sätt, ofta gör saker som är skadliga för oss och det området vi lever. Fira en projicerad bild av sig själva, är narcissists allmänt ytliga människor vars källa av egenvärde ofta härstammar från deras beteende mot omgivningen. För att övermanna en narcissist, måste du vara övertygad om din egen självkänsla och rätt att svara på gärningsmannens självupptagen attityd och manér. När du börjar att stå upp för dig själv och utmana narcissisten, kan du övermanna honom.

Instruktioner

• Vet din narcissist. De flesta narcissists kommer från miljöer där de var tvungna att anta en mindre-än-äkta persona. Att veta ditt narcissist innebär att du vet vad han strävar efter att vara både i samtal och i livet. Detta hjälper dig hantera och övermannar hans narcissistisk personlighet. Narcissism kan utvecklas utifrån sociala och miljömässiga faktorer i den tidiga barndomen. Narcissists är i allmänhet ovetande om hur deras beteende påverkar andra människor, eftersom deras självupptagenhet har skapat en begränsad grad av empati och intresse i deras omgivning.

• Inte konfrontera en narcissist baserad enbart på hennes självupptagen beteende, eftersom detta kommer att orsaka henne att reagera defensivt och kanske lash på dig. Om du pratar med en narcissist och hon överdrivet skvaller om ömsesidigt bekanta, fråga varför hon bryr sig om sådana triviala frågor att hon skulle lägga ner en vän eller kollega offentligt. Frågar detta bör orsaka gärningsmannen att bromsa, antingen byta föremål eller erkänner du för att säga något som korrigerat sin narcissistiska vana. Hämma hennes tillfredsställelse för att dra nytta av andra.

• Lära sig en färdighet som en narcissist är intresserad. I ett permanent tillstånd av desillusion som påverkar dem runt omkring dem, konstruerar en narcissist en världsbild där andra bedöms på sitt värde till en narcissist. Han reciprocates sällan uppmärksamhet för de han känner är inte värt sin tid. Om du hittar en narcissist har en särskild passion, gör hobby eller kunskap som verkar bidra till hans projekterade karaktär, dig själv också insatt eller kunnig som han är. Om din praxis eller deltagande i denna verksamhet gör dig bättre på det än narcissisten, anser att en prestation. En person med Narcissistisk personlighetsstörning oordning kommer sannolikt att erkänna din förmåga, vara mindre självupptagen och får se dig mer som en jämlike.