mynewspapers.net

Hur att överföra video band till min dator & göra DVD-skivor

Hur att överföra video band till min dator & göra DVD-skivor


Med snabb försvinnandet av videobandspelare från marketplace spenderar fler människor tid omvandla sina gamla videoband till DVD-skivor. Sedan VCR band är en analog medium och DVD-skivor är digital, innehållet i VCR band måste först konverteras till ett digitalt format innan de kan brännas till DVD-skivor. Allt som behövs för att fullgöra denna uppgift är några enkla ljud-/ videokablar som kan hittas på nästan alla elektroniska butik.

Instruktioner

• Anslut Videobandspelaren till din dator. För att göra detta, måste du ansluta RCA-kablar för ljud och video från din Videobandspelare (plugga in de "Video och Audio Out" hamnarna det) till din dator (ansluta den till "Video och ljud i" portar). När du sätter i ljudkablarna, Anslut höger högtalare utdata till högra högtalaren ingång och den vänstra högtalaren utgången till vänster högtalare indata.

• Ladda ner den gratis VLC spelaren (se resurser) och installera programmet. Öppna spelaren och tryck på "File" och välj "Öppna inspelningsenhet." Detta tar dig till digitizer.

• Tryck på "Record" på digitising inspelningsenheten och tryck på "Play" på Videobandspelaren. Programmets digitizer kommer att spela in vad du mata till din dator, i det här fallet input från Videobandspelaren. När du är klar mata in Videobandspelaren, tryck på "Stopp" på både digitizer och Videobandspelaren.

• Öppna din DVD-bränning. Tryck på "File" och sedan "öppna" för att hitta den fil du precis skapat genom att använda VLC spelaren. Lägg till filen i din spellista, placera en tom DVD-skiva i datorns DVD-bränning skivenhet och tryck på "Bränna" på brännaren mjukvaran. Efter en stund, kommer din DVD mata ut med innehållet i din Videobandspelare tejpade brännas på det.