mynewspapers.net

Hur att öppna ett schweiziskt bankkonto

Hur att öppna ett schweiziskt bankkonto


USA införa inte restriktioner för medborgare öppna ett schweiziskt bankkonto, men är du skyldig att lämna ut något utländskt konto med IRS i din årliga självdeklaration. Någon vuxen kan ansöka om för att öppna ett schweiziskt bankkonto, men bankerna måste följa strikta förfaranden. Du kan öppna ett schweiziskt bankkonto genom ett dotterbolag filial i USA, via mail eller personligen i Schweiz. Du kan inte öppna ett schweiziskt bankkonto via Internet eftersom schweiziska banker krävs att se och kopiera ursprungliga dokumentationen för att kontrollera identitet.

Instruktioner

• Besluta om för att öppna ett schweiziskt bankkonto genom att kontakta ett dotterbolag filial i USA, via mail eller reser till Schweiz, direkt med din valda bank. Det bästa stället att hitta ut var schweizisk bankkontor är i USA är att kontakta en av flera schweiziska konsulatet kontor.

• Ansöka om för att öppna ett schweiziskt bankkonto, personligen, på en gren av en schweizisk bank i USA kontakta schweiziska konsulatet kontor för att få kontaktuppgifter till grenar i din plats. Välj en bank. Kalla det att ta reda på dess procedur och krav. Du kommer att behöva närvara personligen med originaldokument, som en pass och bevis på adress. Bevis på sysselsättning (lönebesked) eller din ekonomiska medel (uttalanden från andra bankkonton) kan behövas. Beroende på hur mycket pengar du tänker sätta in, kan det vara nödvändigt att tillhandahålla dokumentation om dess källa. Boka tid för att träffa. Delta i mötet med den önskade dokumentationen. Fylla i ansökningsformuläret. Du måste också göra en inledande deposition. Vissa banker kan öppna ett konto inom 24 timmar, medan andra tar upp till två veckor. Du kommer att meddelas via e-post när ditt konto är inställt.

• Ansöka om för att öppna ett schweiziskt bankkonto genom mail. Kontakta det schweiziska konsulatet kontoret för att få kontaktuppgifter till schweiziska bankkontor i din plats. Välj en bank. Kalla det för att få en ansökningshandlingar skickas. Fylla i ansökningsformuläret. Se till att all dokumentation efterfrågades ingår. Dokumentationen måste vara original, så Använd säker e-post. Dokumenten kommer att returneras, följt av Detaljer för ditt nya konto. Processen skall vara avslutad inom två veckor.

• Tillämpa för att öppna ett schweiziskt bankkonto, personligen, i Schweiz. Detta är det snabbaste sättet. Avtalade tider normalt behövs inte. Välj din bank och promenad i. Se till att du har original dokumentation som bevisar din adress och din anställning eller andra ekonomiska detaljer. Passet är viktigt. Fylla i ansökningsformuläret. Dokumentationen kommer att kopieras. Gör en insättning. Ditt konto kommer att inledas omedelbart eller inom 24 timmar.