mynewspapers.net

Hur att öka volymen av MP4-filer

Hur att öka volymen av MP4-filer


MP4-filen har blivit den ledande video formaten för bärbara mediespelare och smartphones på grund av dess kompakt data. Komprimering profilen klarar att strömma ljud och video med relativt låg bandbredd. Eftersom MP4-filer används populärt på mobila enheter, kan det vara nödvändigt att öka sin volym för att lyssna på-den-gå. Apples QuickTime Pro program kan enkelt och förbättra effektivt ljudet av MP4-filer. Premium-versionen av den kostnadsfria QuickTime media player, QuickTime Pro kan du ändra media-filer genom att ge dem tillgång till kodning funktioner och avancerade A / V kontroller.

Instruktioner

Öka volymen av en MP4-fil med QuickTime Pro

• Hämta och installera QuickTime Pro. QuickTime Pro kan köpas och ställa in via sidan Apple produkt. Användare som redan använder den kostnadsfria QuickTime media player kan uppgradera till QuickTime Pro genom att helt enkelt köpa mjukvaran licens. Om du vill uppgradera, öppna QuickTime media player och gå till fliken "Hjälp" på programmenyn. Klicka på "Köpa QuickTime Pro" och Apple produktsidan startas automatiskt i en Internet-webbläsare. Slutföra kassaprocessen och följ anvisningarna för installation.

• Öppna din MP4-fil i QuickTime. Om filen inte öppnas automatiskt i QuickTime, högerklicka på filen, välj "Öppna med" och välj QuickTime från listan över kompatibla program.

• Öka volymen på din MP4-fil. Gå till "Fönster" på QuickTime programmet menyn och välj "Visa filmegenskaper" (tangentbord kommandot CTRL + J). Klicka på fliken "Audio inställningar" och flytta reglaget "Volym" till höger. När du har valt din önskad nivå av volym, klicka "OK" och stänga fönstret "Egenskaper för film".

• Spara din volumized MP4-fil. Gå till "File" och välj "Spara som". Spara filen i din föredrog läge och döp om den för att ange den öka volymen. Klicka på "OK".

• Öppna volumized MP4-filen. Så här kontrollerar du har nu skapat en starkare version av den ursprungliga MP4-filen, förhandsgranska filen med ökad volym. Om det inte låter högre, börja över.