mynewspapers.net

Hur att öka internet hastighet manuellt

Hur att öka internet hastighet manuellt


Trots avsevärda förbättringar i teknik för nätverk, kan internet fortfarande vara mycket långsam och "buggy" ibland. Lyckligtvis är det möjligt att förbättra din internet-anslutningshastighet av tweaking nätverksinställningarna för ditt operativsystem. Du kan göra detta genom minskar bandbredd gräns, återställa nätverket uttagen och optimera anslutningshastigheten för internet Explorer.

Instruktioner

• Optimera datorns bandbredd inställningar genom att använda Windows Principeditorn (GPedit). Gå till start-menyn och klicka på "kör". Typ "gpedit.msc" och tryck enter"". På vänster sida av skärmen, klicka på "administrativa mallar" och välj "nätverk". Nästa, klicka på "QoS packet scheduler" och klicka sedan på "begränsa bokningsbara bandbredd." Nästa, ändra alternativ för att "aktiverat" och ändra den bandbredd gränsen till noll procent. Detta kommer att öka din internet hastighet med 20 procent.

• Återställ Windows nätverk sockets. Ett operativsystem använder nätverket sockets för att skicka information via ett nätverk. Dessa nätverk sockets kan dock bli överbelastad med tiden. För att nollställa nätverket uttagen, gå till "kör" och skriv "cmd" för att köra kommandot och snabbt program. Nu skriver "netsh winsock reset" och tryck "enter". Starta om datorn för att slutföra uppgiften.

• Öka hastigheten på internet Explorer. Öppna det kommandot och snabba programmet, skriv "regsvr32 actxprxy" och tryck "enter". Detta kommer att öka hastigheten på internet Explorer med cirka 10 procent.

• Öppna standardwebbläsaren och surfa på nätet för att testa nya prestanda för din internet-anslutning.