mynewspapers.net

Hur att notera bilagor på ett brev

Hur att notera bilagor på ett brev


Följer ett visst affärsbrev format när du skriver bokstäver eller ens e-post till en potentiell arbetsgivare eller ett företag koppla. Ett av förfaranden som format är när du inkluderar extra bitar av information, skilt från märka. Dessa extra bilagor är kända höljen, och du måste låta personen få brevet vet att de finns. Dessa bilagor kan vara ett CV, ansökningsblankett eller skriva prover.

Instruktioner

• Hoppa över en linje efter din titel, som kommer att vara den sista raden längst ner i brevet. Om du inte har en titel, hoppa över en linje efter ditt tryckta namn, som kommer att vara den nästa sista raden på en bokstav. Av ett affärsbrev kommer din stängning ("vänliga hälsningar"), signatur och sedan tryckt namn.

• Skriva ordet "Inhägnad" i slutet av brevet och dra nytta av den. Om du har mer än en inhägnad, pluralise så det blir "Kapslingar." Använda parenteser med antalet bilagor du har inkluderat om det finns mer än en. Till exempel: kapslingar (3).

• Ta titeln på varje låda i en lista under ordet "Bilagor" om du har lust. Lägg till ett kolon efter ordet "Kapslingar." Hoppa över en linje och sedan lista objekten och utan blanksteg mellan. Dra nytta av varje titel av din kapslingar. Till exempel: kapslingar: (skip linje) bokstäver av rekommendation (nästa rad) ansökan.