mynewspapers.net

Hur att montera en Moen kran Strålsamlare

Hur att montera en Moen kran Strålsamlare


När du tar Moen kran Strålsamlare från kranen till ren sediment från skärmen, är det viktigt att hålla alla bitar tillsammans. Luftaren på din kran introducerar luft i din vattenflödet, som för eller ens ökar vattentrycket medan du använder mindre vatten. Luftare tidigare hade bara en skärm och en bricka. Luftare har i dag olika delar inklusive ett flöde strypningen och en mixer. Det är inte svårt att sätta ihop din Moen kran Strålsamlare när du har alla dina delar framför dig.

Instruktioner

• Placera kroppen av luftaren på en plan yta med kran slutet mot dig. Ange det yttre höljet i strålsamlare kroppen. Yttre höljet är nästan lika lång som kroppen strålsamlare och kommer att ha fenor på ena sidan. Peka fenorna ner när du installerar i kranen kroppen.

• Ställa in skärmen inne i centrum av det yttre höljet och infoga bussningen in i det yttre höljet och runt skärmen. Bussningen är smal och har en liten öppning och en större öppning. När du infogar bussningen, placera mindre öppningen in i den yttre kroppen och runt skärmen.

• Fäst flöde strypningen på mixern. Flöde strypningen är en platta med ett enda hål i centrum. Mixern har flera hål och har en form som liknar bussningen. Upp i mixern blir sidan med större plan yta.

• Placera gummibrickan i bussningen och sedan infoga mixern och flöde strypningen inne brickan. Tryck ned på mixern tills platser inuti bussningen. Toppen av strålsamlare församlingen kommer att spola.

• Trä strålsamlare församlingen i slutet av kran pip tills det är hand tight. Vrid strålsamlare ¼-varv med ett par kanal lås tång.