mynewspapers.net

Hur att minska trycket i blockerade öronEn blockerad öra från trycket kan resultera från en sinus-infektion, en vanlig förkylning eller en allergisk reaktion. Vätska och slem kan ansamlas i örat och orsaka ett obehagligt tryck. Lyckligtvis finns det tekniker att snabbt minska trycket, och genom att lindra trycket, ska du minska andra symtom i samband med en igensatt öra såsom öronvärk och ringningar i örat. Sluta pressa med over-the-counter rättsmedel eller använda naturliga metoder.

Instruktioner

• Använd en over-the-counter avsvällande anvisningar för att minska trycket. Örat trafikstockningar från slem uppbyggnad är en vanlig orsak till örat tryck. Ta en avsvällande lossa slem och stoppa tryck.

• Använd ett antihistamin vill stoppa allergiska reaktioner och minska symtomen. En reaktion kan snabbt produktion av slem, och slem kan bosätta sig i öronen och orsaka tryck.

• Håll ett paket tuggummi med dig. Sätta en pinne av tuggummi i munnen och tugga för att pop öronen och bli av med örat tryck. Tugga hjälper sträcka ut musklerna i käken.

• Svälja vatten att balansera luften i dina öron. Smutta på en drink eller suga på godis---sugande ökar salivproduktion---innebär att svälja och svälja hjälper öppna Eustachian rör och minskar trycket.

• Snyt dig pop dina öron. Hålla din näsa, och sedan försöker att blåsa luft genom näsan att skapa tryck och pop dina öron.

• Använda en luftfuktare för att behandla slem i örat. Tjockt slem fastnar i öronen kan orsaka tryck, smärta och nedsatt hörsel. Aktivera en luftfuktare att öka luftfuktigheten och gradvis tunn slem i öronen.