mynewspapers.net

Hur att märka Graffiti alfabetet

Hur att märka Graffiti alfabetet


Gatan graffiti har inte alltid göras utanför. Du kan lära din tag alfabetet genom att öva på papper, långsamt lägga blomstrar, och utveckla din egen stil. Många människor börjar genom att märka deras Smeknamn, men för att fullt ut utveckla din stil, börja genom att tagga alfabetet.

Instruktioner

• Med sketchbook och penna, utforska och plocka upp stilistiska intryck. Om asiatiska, anser indiska, persiska eller arabiska, dynamiskt när du flyttar smidigt. Tror dramatiska. Din kod är din signatur, och precis som du lär dig att underteckna en check, du måste känna dig bekväm. Se till att din alfabetet förblir läsbara.

• Lägga till element i taggen genom att radera i slutet av bokstäver. Du kan lägga till pilar för att ge en känsla av riktning. Lägg till blomstrar som virvlar eller bihang i brev struktur. Symboler kan läggas till din alfabetet.

• Eftersom bokstäverna är så viktigt, är det viktigt att utveckla brev mönster. Det bästa stället för nybörjare är med bubbla bokstäver. Använd en distinkt cirkelrörelse från handleden till papper. Bokstäverna överlappar varandra men är inte ansluten.

• När skissen är tillräcklig, Använd en heldragen linje för att beskriva bokstäverna i markör. Med en mörk färg lägger skugga och en tredje, ljusare färg för att lägga till glöd, som stjärnor, eller en ljuskälla. Eftersom bokstäverna är fett, kan du lägga till symboler eller extra skrivning i bokstäverna. Använd gemener skrift eller symboler som är speciella för dig.