mynewspapers.net

Hur att märka ett utskick kuvert

Hur att märka ett utskick kuvert


Adressering och märkning kuverten verkar som om det borde vara en enkel uppgift. Så antog enkel som det ofta bara att alla vet hur man gör. Men misstag när märkning och adressering kuvert kan orsaka förseningar i leveranstid. Kuvert märkt felaktigt kan också reflektera dåligt på företag och privatpersoner. Finns det några enkla steg till märkning ett kuvert, och efter dem kommer att försäkra en korrekt adresserade kuvert och effektiv transitering tiden.

Instruktioner

• Lägg ditt utskick kuvert ut framför dig. Den längsta delen av kuvertet bör köra vänster till höger, inte uppifrån och ned. Längst upp till vänster är för returadress etiketten, som är där etiketten med den ursprungliga adressen placeras. Returadress etiketten är i allmänhet mindre än adresskortet, även om det inte är ett krav. Syftet med avsändaradressen är så mail kan återlämnas till dess ursprungliga adress om det av någon anledning har inte kan levereras.

• Postadress är den etikett som kommer direkt mail till sin destination. Adresskortet bör placeras i kuvertet, löper parallellt med den längsta sidan lägre centrala.

• Det övre högra hörnet av kuvertet är där rätt Porto kommer att placeras. Portot för kuvertet bestäms av storlek och vikt av kuvertet och kan bestämmas genom en business Porto skala eller brevbärare.