mynewspapers.net

Hur att märka delarna på en kyckling vinge

Hur att märka delarna på en kyckling vinge


Någonsin mångsidig, njuta av kyckling kokt, stekt, bakat, grillad, stekt, kokt, rostad, rökt, ryktade och torkas. Majoriteten av kyckling är ätliga inklusive krås, fötter och hjärtat. Kyckling ben kokas ofta för att göra lager för soppor, risotto och gravies. En av de billigaste delarna av kyckling finns i livsmedelsbutiker är kyckling vinge. Eftersom kycklingvingar innehåller så få delar, är det lätt att märka var och en.

Instruktioner

• Se delen av kyckling vinge med två ben som wingette, mitten av gemensamma vingen eller lägenheten.

• Kalla den uppsvällda, köttig del av vingen kopplad till wingette, drumette eller mini underlåret. Drumette fäster hela vingen kroppen av kycklingen.

• Se till den sista bit av vingen som spets eller kärnan. Denna del av kyckling vinge är ibland ifrån vingar innan servering eller köpa från en slaktare. Eftersom denna del av vingen inte innehåller så mycket kött som wingette eller drumette, används den ofta till grytor, soppor och gravies.

• Se den plats där drumette ansluts med den kyckling kropp som wing axeln. Denna del av kycklingen serveras vanligtvis inte som en del av en kyckling vinge. I stället är det reserverad som en bit av den kyckling tillbaka.

• En kyckling Vinge har ett sortiment av fjädrar inklusive axial fjädrar, fjädrar, bow fjädrar, primära covert, primär fjäder, sekundära gömslen och sekundära fjädrar.