mynewspapers.net

Hur att märka alla på Facebook

Hur att märka alla på Facebook


Facebook används för att tillhandahålla teknik för ansiktsigenkänning som erkänt tidigare-taggade människor i uppladdade bilder, men drog funktionen i Europa i oktober 2012 efter sekretess förkämpar uttryckte farhågor om märkta individer biometriska uppgifter missbrukas. Utan funktionen har du tag alla som visas i din Facebook snaps individuellt utan hjälp av någon automatisk förslag, såvida inte det sociala nätverket finner ett sätt att återinföra ansiktsigenkänning teknik utan att falla i dataskyddslagstiftningen.

Instruktioner

• Logga in på ditt Facebook-konto och klicka på ditt namn i det övre högra hörnet av skärmen för att gå till din tidslinje.

• Klicka på "Bilder" och välj en av de bilder som du vill tagga. Klicka på bilden för att expandera den och slå "Tag foto," som blinkar upp längst ned i bilden när du flyttar markören över bilden.

• Flytta din dators markören över den person du vill tagga och klicka på. Skriv personens namn i rutan som dyker upp och tryck på "Gjort tagging" knappen till höger på bilden när du är klar.

• Upprepa processen för alla människor i alla bilder du vill ha märkta.