mynewspapers.net

Hur att märka alla Facebook vänner i postat anteckningar

Hur att märka alla Facebook vänner i postat anteckningar


När du publicerar ett meddelande på Facebook, kan du ställa in den så att alla dina vänner kan se dina funderingar i deras nyhetsflöden. Om du har något att säga att du känner är så viktigt att detta inte kommer att vara tillräckligt för att säkerställa att alla betalar en adekvat nivå av uppmärksamhet, du kan märka människor så som de får en anmälan om journalanteckningen. I sin vishet tillåter Facebook inte användare en möjlighet att märka alla sina vänner i noter, så måste du namnge alla kompisarna manuellt.

Instruktioner

• Logga in på ditt Facebook-konto och klicka på länken "Anteckningar" i menyn "Apps" på vänster sida av skärmen. Klicka på knappen "Skriv en notering" överst i anteckningarna arkiverade.

• Skriv ditt meddelande i redigeraren visas. Du kan använda knapparna överst på redaktör att ändra formateringen av texten och lägga till punktlistor. Om du vill lägga till en bild i ditt inlägg, klicka på "Välj fil"-knappen under text redaktör till beta din hårddisk efter bilderna filer. Använd din webbläsares stavningskontrollera att hålla koll på din stavning.

• Öppna en annan instans av Facebook i en ny webbläsare tab. klick på ditt namn i det övre navigeringsfältet och öppna din lista över vänner. Om du har en rättvis några Facebook flaskor, behöver du detta för att se till att du får alla taggade.

• Gå tillbaka till din texteditor och börja ange namnen på dina vänner i rutan "Taggar". Dina vänner namn bör-automatiskt fylls medan du skriver. Växla mellan dina vänner lista och din texteditor som du lägga till taggar för att se till att du inte saknar någon. När du är klar, tryck knappen "Publicera" längst ned på skärmen.