mynewspapers.net

Hur att mala hasselnötter

Hur att mala hasselnötter


Hasselnötter är en läcker nut som kan användas i en mängd olika recept från soppor till tårtor och kakor. Hasselnöt smak lägger djup och en unik smak till alla livsmedel. Mala hasselnötter, dock är inte så lätt och bör ske i en speciell muttern kvarnen kallas en mutter kvarn, enligt The Cooks Thesaurus. Muttern kvarnen säkerställer att muttrarna bo rätt konsekvens i stället för att förvandlas till en smör, som är en gemensam missöde när du använder en matberedare.

Instruktioner

• Rosta dina hasselnötter. Detta kan enkelt göras, enligt Epicurious, genom att baka hasselnötter på en bakplåt i 10 till 15 minuter i 350 grader Fahrenheit ugn.

• Rub skinn av hasselnötter. Gör detta genom att försiktigt gnugga hasselnötter i en handduk efter rostningen.

• Mala hasselnötter med en mutter kvarn grundligt till en konsistens som är samma som majsmjöl. Gör detta genom att hälla de hela hasselnötter i toppen av muttern kvarnen och veva hand veven runt många gånger. Jordnötter kommer falla genom gallret i den nedre delen av muttern kvarnen och på denna punkt bör de rätta konsistensen. Du kan placera de marken hasselnötter i topp igen om de inte är rätt konsistens.