mynewspapers.net

Hur att lysa och liva upp tråkig, grå hår

Hur att lysa och liva upp tråkig, grå hår


Grått hår behöver inte vara slutet av stora hår dagar. Hår kan vara frisk utan pigment. Precis som det finns ingen ovanlig nyans av brunt, svart eller röd, är det ingen ovanlig nyans av grå. Grått hår kommer i många texturer, alltför. Grått hårprodukter behandla specifikt grått hår, och att veta hur att behandla din specifika hårtyp är din nyckel till underbara lås.

Instruktioner

• Göra ditt hår att skina med produkter som skapats med Silikoner. Sedan grått hår har inget pigment, har det inte mycket av en förmåga att reflektera ljus. Silikon ger glans utan att lägga vikt på håret, hjälper håret stå emot frizz och hjälper det känns mjukare.

• Stärka håret med eventuella som panthenol, aminosyror och keratin. Leta efter produkter som lägga till volym, kroppen och styra med dessa förstärkande ingredienser.

• Återfukta håret torrt med hälsosamma ingredienser. Grått hår tenderar att vara törstig. Spirulina, hyaluronsyra, lecitin, jojoba och avokado oljor är hälsosamma ingredienser som lindrar torrhet.

• Lägg till bounce och kropp till ditt hår med produkter tillverkade av ceramider. Om silikonprodukter bygga upp på och/eller tynga håret, hjälpa ceramider. De agerar som silikon, men de är inte så tung på håret.

• Bekämpa grå håravfall med produkter som bekämpar dihydrotestosteron, eller DHT, ett enzym som finns i grå hår som krymper hårsäckar. Hyaluronsyra och polysorbat 20 är två ingredienser som hjälper håret motstå DHT.

• Tvätta gulaktiga hår med blå eller violetta schampon. De kan lysa upp din grå och fungerar på alla nyanser av grått, silver eller vitt.

• Försvara ditt hår från de skadliga effekterna av solen. Solen bleker den blåaktiga tonen av grått hår, lämnar den gula.