mynewspapers.net

Hur att lösa in British Airways miles

Hur att lösa in British Airways miles


Lojalitetsprogrammet kallades tidigare luft Miles var omdöpta till Avios 2011. Varje Air Miles du hade samlat bör automatiskt genomförts i systemet med Avios. Avios fungera som valutan för British Airways Executive Club och kan spenderas på belöning flygresor med British Airways eller någon av flera "Oneworld" partner, inklusive American Airlines, Cathay Pacific och Qantas. Avios kan också spenderas på flyg uppgraderingar, hotell och biluthyrning.

Instruktioner

Flyg

• Gå till British Airways (BA) hemsida, Britishairways.com. Klicka på "Executive Club" och ange dina inloggningsuppgifter i fönstret som visas. Du bör ha ett användar-ID och PIN-kod eller lösenord som angavs när du anmälde dig till systemet med BA Avios.

• Kontrollera hur många Avios du har. Klicka på "Utgifterna Avios" i menyn till vänster. Klicka på "Sök och boka en belöning flygning" under "belöning flygningar och uppgraderingar"

• Välj de du vill flyga från och till flygplatserna. Ange de datum du vill resa. Om du vill resa enkelriktad, fyll i rutan "Depart" och kryssa knappen "Bara ett sätt". Om du vill ha en returbiljett, fylla i rutorna "Depart" och "Return". Fyll i klassen flyg krävs och antal vuxna, barn och spädbarn resa. Människor på 12 år och äldre räknas som vuxna för biljettförsäljning ändamål. Barn är i åldern 2 till 11 och spädbarn är under 2. Klicka på "Get flyg."

• Granska detaljer och välj mellanlandningar, där så är tillämpligt. Klicka på "Fortsätt". Om flyg finns på dessa datum, visas de på nästa sida. Om ingen är tillgänglig, visas en kalender. Datum med tillgängliga flyg har cirklar i dem. Klicka för att fylla i cirkeln och välj alternativa datum, klicka på "Fortsätt".

• Om ett val av flygningar finns tillgängliga på din datum, Välj de som du vill ha. Klicka på "Fortsätt". Du får en rad prisalternativ. Om du har tillräckligt Avios att täcka hela flygningen, måste du fortfarande betala skatter och avgifter som bärare. Du ges också möjlighet att betala del av flygningen med Avios och del med kontanter, även om du har tillräckligt Avios att täcka hela flygningen.

• Välj önskat pris alternativ. Granska flyguppgifterna och läsa villkoren. Kryssa för att acceptera och klicka på "Fortsätt till betalningssidan." Ange passageraren Detaljer efterfrågades och klicka på "Fortsätt".

• Se över dina flyguppgifter igen. Ange betalningsinformation efterfrågades och sedan klicka på "Gör bokningen".

Hotell

• Logga in på kontot BA Executive Club som i avsnitt 1, steg 1. Gå till sidan "Utgifterna Avios" och klicka på "Sök och boka hotell och biluthyrning.

• Typ i de 3 första bokstäverna av resmålet krävs sedan på ett av de alternativ som ges. Om du skriver till exempel "P-A-R", får du välja mellan flera platser i Paris och andra alternativ inklusive Solna i Australien och Paros i Grekland.

• Klicka på lämplig destinationen. Ange in- och utcheckning datum, antal rum och personer. Klicka på "Sök hotell".

• Titta igenom listan över föreslagna hotell och välja den som du vill. Mängden Avios krävs för varje visas också. Om ingen är tillgängliga, försök igen med andra datum eller destination. Klicka på "Välj" för att välja ett hotell.

• Välj det rum du vill klicka på "Fortsätt". Granska och välj önskat pris alternativ. Om du har tillräckligt Avios att täcka hela priset, kan du betala med endast Avios. Du kan också välja att tillbringa färre Avios och betala kontant del av priset. Klicka på "Fortsätt".

• Ange de resenär som begärts. Klicka på "Fortsätt" och sedan ange alternativet pris igen. Om du bara del-betala med Avios, ange betalningsinformation efterfrågades. Läs villkoren, klicka på acceptera, sedan klicka på "Gör bokningen".