mynewspapers.net

Hur att Linda en mamma med folie

Hur att Linda en mamma med folie


Mums är en hösten blommande blomma som kommer i vit, gul, orange, rosa och vinrött. Deras pin kudde-liknande Blom visas på tätt väggrund växter. Mums säljs ofta i kruka och kan odlas i behållare för långa perioder. Mammor kan också ges som present av sympati, Grattis eller vänskap. Innan jag ger en krukväxt mamma som en gåva, Linda sin kruka i färgade poly folie att lägga till en dekorativ touch. Samordna färgen på folien med bloom färg och tillfälle.

Instruktioner

• Vatten din mamma växt ordentligt med en vattenkanna. Ställ in grytan i en diskbänk eller på en utomhus trottoaren i 30 minuter så att överflödigt vatten rinna.

• Torka på utsidan av potten med en mjuk trasa. Ta bort eventuella döda eller gulnande blad från växt stjälkar. Klipp bort eventuella döda eller hängande Blom med ett par blommiga saxen eller vass sax.

• Rulla en del färgade poly folie på en plan yta med rätt sida vänd nedåt. Poly folie kan köpas på en blommig butik eller Handelsträdgård. Skär en bit folie som är tillräckligt lång för att förlänga två tredjedelar upp på sidan av anläggningen. Vik varje kant av folien inåt 1/2 tum.

• Placera den krukväxter mamma ovanpå folien i dess centrum. Höger sida av folien ska fortfarande vara vänd nedåt. Vrid potten så den bästa sidan av anläggningen är vänd mot dig.

• Lyft centrum av folie kanten framför potten med vänster hand och lyft högra hand folie hörnet med höger hand så det är lodrät mot sidan av potten. Tuck överskott folien i en vik bakom hörnet av folien. Dra det vänstra hörnet uppåt och tuck överskott folien bakom det i ett veck.

• Vrid potten medurs, en fjärdedel av en sväng. Upprepa den fällbara processen med det nya hörnet. Fortsätta att vända den potten en fjärdedel av en sväng i taget dra folien hörn upp och tucking överskottet bakom dem tills folien är helt virad runt krukan. Placera ett gummiband runt folien i centrum av potten för att hålla den på plats.

• Skär ett 18 - till 24-tums bit av menyfliksområdet. Linda det runt centrum av potten över gummibandet och knyta ändarna ihop i en båge. Klipp svansen till önskad längd.