mynewspapers.net

Hur att Linda en handduk runt kroppen

Hur att Linda en handduk runt kroppen


Torkning av efter duschar eller sola kan vara betungande som dina händer binds upp försöker hålla upp en handduk. Med en handduk som en after bath wrap eller en beach mörkläggning är ett bra sätt att torka av och förbli blygsamma samtidigt. Inslagning en handduk runt kroppen kommer också att hålla handduken på plats utan att använda händerna, så att du gör andra saker där en eller båda händer skulle vara nödvändigt.

Instruktioner

• Välj en handduk som är stor nog att Linda helt runt din kropp. En standard storlek badrum handduk är lämplig för barn och slanka individer. Större fiskar kan behöva en stranden handduk eller ett badkar ark. En mans handduk bör vara tillräckligt lång för att täcka området från hans midja till sina knän. En kvinnas handduk bör omfatta området från byst linje till knäna eller mitten av låret.

• Förstå handduken i varje hörn så att den är placerad horisontellt, vilket innebär att hörnen av handduken är på längden. En horisontell handduk ger dig maximal yta handduk att svepa runt din kropp.

• Vänd handduken över huvudet eller tråden genom dina händer så att det är bakom dig. Handduken bör nu att täcka din rygg och skinkor. Centrera handduken så att lika längder av material finns på varje sida av kroppen.

• Ta ett hörn av handduken i mot din kropp, inslagning det tätt runt framsidan av kroppen och tucking det under motsatta armen.

• Upprepa steg 4 med återstående hörnet. Stoppa i slutet av detta hörn i toppen av handduken. Detta kommer att hålla handduken säkert på plats, se till att det inte glider ner som du flyttar runt.