mynewspapers.net

Hur att leta upp gamla IM meddelanden på Facebook

Hur att leta upp gamla IM meddelanden på Facebook


När du använder Facebooks integrerad chattjänsten, känd som Facebook Chat, sparas alla dina konversationer automatiskt i avsnittet meddelanden på webbplatsen. Växla till fönstret meddelanden när som helst att se din chatt och meddelande historia, sorterade efter kontakt. Verktyget finns alternativet att ta bort, arkivera och vidarebefordra meddelanden om det behövs. Det finns också en kraftfull sökfunktion som gör det lätt att hitta snabbmeddelanden från förflutnan.

Instruktioner

• Öppna Facebook och klickar du på länken "Meddelanden". Senaste chattar visas första. Bläddra nedåt i listan med kontakter för att hitta äldre meddelanden.

• Klicka på några namn att se konversationshistoriken med att Facebook vän. De senaste meddelandena visas längst ner, ovanför en svar ruta där du kan fortsätta i chatten. Rulla tillbaka upp för att se äldre meddelanden.

• Klicka i sökrutan längst upp i kontaktlistan för att leta efter en viss vän eller sökord inuti din chatt och meddelande historia. Ange den relevanta texten och tryck på "Enter" för att köra sökningen. Välj någon av resultaten till se den full konversationen.

• Öppna rullgardinsmenyn "Åtgärder" på toppen av varje samtal att utföra åtgärder som att ta bort eller enskilda meddelanden vidarebefordras, radera samtalet och arkiverar det. Observera att ta bort meddelanden inte påverkar kopian i andra kontaktens inkorg.