mynewspapers.net

Hur att lägga Vinyl plattor runt en toalett

Hur att lägga Vinyl plattor runt en toalett


Om vinyl plattor runt en toalett är en liknande process till att lägga keramik eller porslin plattor runt en toalett, men faktiskt lite lättare eftersom vinyl kan skäras med en mattkniv. Tekniskt, du kakel inte runt toaletten, men under den, skär brickorna för att passa runt kanten av golvbrunnen och ställa toaletten bas över den. Detta täcker de skurna kanterna kakel, så du behöver inte göra dem perfekt.

Instruktioner

• Dra toaletten genom att stänga av och koppla från vattenlinjen till den, sedan skruva golvet två bultar vid basen med din skiftnyckel. Förbered golvet för plattsättning, dra upp alla föregående platta, mattor eller hinder och att se till att undergolvet är fast och ren.

• Dela upp ordet i fyra rutor med hjälp av din krita snapline, knäppa två linjer som skär varandra i mitten av rummet.

• Spridningen lim över mitten av golvet, som täcker skärningspunkten mellan de två linjerna (du kommer fortfarande att kunna se linjerna genom limmet). Tryck på ditt kakel på plats, börjar vid korsningen och arbeta dig utåt längs den linjen, sprida mer lim som behövs. Lägg alla full brickor som passar på golvet. Låt dem ställa över natten.

• Gör en mall av toalett golvbrunnen, genom att spåra den yttre kanten av cirkla på ett ritpapper och sedan klipper en kartong cirkel storleken på avloppet med som.

• Lägger full plattor över toalett avloppet, i den position som de kommer att vara i förhållande till de omgivande plattorna. Lägg din mall över brickorna i positionen för avloppet. Spåra runt mallen och på plattorna. Skära plattor med din mattkniv längs de böjda linjer du markerat.

• Sprid limmet på golvet Visa om toalett avloppet och ange din skära plattor på plats. Installera om toaletten.