mynewspapers.net

Hur att lägga terrakotta kakel på cement steg

Hur att lägga terrakotta kakel på cement steg


Om de nuvarande steg fram till din dörr är cement och har ingen estetik, kan du skapa åtgärder som lägger tonvikten till ditt hem. Terrakotta är populära som både inom och utanför heminredning på grund av sitt utseende och hållbarhet. En bra sak att komma ihåg är att ha flera brickor än behövs. Eftersom terrakotta är gjord för hand, kan de bottnar och kanterna vara extremt ojämn, så att ha mer än du tror du behöver kan komma till hands.

Instruktioner

• Samla ditt terrakotta kakel och placera dem på stegen. Du bör placera dem där du kommer att befästa dem ner så att du vet hur många du behöver vid varje steg, och för att välja formerna du vill använda eftersom de är ojämna.

• Njut av brickorna i vatten. Terrakotta är mycket porös. Blötläggning dem innan du använder dem kommer att hindra dem från att insupa fukt från cement, orsakar cement falla sönder i stället för härdning ordentligt. Som plattorna torka ut, torkar cement på egen hand också utan att förlora fukt.

• Blanda cement i hinken. Kombinera de sand och cement i en fyra till en mätning. Du kan blanda det med händerna tills den blir tjock och klibbig.

• Lägg cement över steg ett i taget i ett lager som är mellan 6 mm och 1,2 cm (1/4 tum och 1/2 tum) tjock. Använda murslev för att lägga cement, gör det även och släta ut över steg kanterna så det inte förhärdar jaggedly.

• Placera brickor över cement, att trycka ned dem mycket försiktigt. Om en bricka råkar bryta, använda en extra bricka stället försöker limma den ihop igen eller placera den tillsammans på cement hoppas det kommer band när cement torkar.

• Fyll i områdena mellan plattorna med kakel injekteringsbruk. Du kan använda en injekteringsbruk pistol enkelt skjuta injekteringsbruk i en rak linje mellan plattorna. Istället för injekteringsbruk, kan du använda cement blandningen att fylla sprickorna och göra stegen även över toppen. Torka bort cement som blir på plattor med en våt trasa innan cementen torkar.